Το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 ο IANOS σας προσκαλεί στις 21.00 να βιώσετε τη ζεστασιά του Chopin, τη λυρική ένταση του Liszt, τη δραματική δύναμη του Brahms, τη προκλητική τελειότητα του Rachmaninov και το ισπανικό ταπεραμέντο του De Falla, να προσεγγίζονται ερμηνευτικά από την πιανίστα Κασσάνδρα Φουντουλάκη και αφηγηματικά από την ηθοποιό Μαρία Κίτσου σε μια ονειρώδη και  ορμητική συνήχηση. Η μουσική βραδιά θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24).

Είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 13€

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO

Λίγα λόγια για τη Κασσάνδρα Φουντουλάκη:

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992.Ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές σε ηλικία έξι ετών στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, απ’ όπου απέκτησε Πτυχίο Πιάνου με Άριστα Παμψηφεί και διάκριση ,καθώς και πτυχίο ειδικού αρμονίας. Στη συνέχεια φοίτησε στο Ωδείο Αθηνών ως υπότροφος στην τάξη πιάνου της Μαρίας Ευστρατιάδη και απέκτησε Δίπλωμα Πιάνου με Άριστα Παμψηφεί και βραβείο .

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια πιάνου .Έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες και φεστιβάλ και έχει δώσει ρεσιτάλ. Φοιτά σε μεταπτυχιακό επίπεδο με τον διεθνούς φήμης πιανίστα ,Δημήτρη Τουφεξή. Είναι Αριστούχος Πτυχιούχος της κατεύθυνσης κλασικών σπουδών του τμήματος Φιλολογίας  του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 Το 2016,εξέδωσε την πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο ‘’Μουσική Δωματίου’’ από τις εκδόσεις Ιωλκός ,η οποία ήταν υποψήφια για το βραβείο ”Γιάννη Βαρβέρη 2017” της Εταιρείας Ελλήνων Συγγραφέων, που αφορά  καλύτερο βιβλίο πρωτοεμφανιζόμενου ποιητή.

Πρόγραμμα

Brahms-Intermezzo op.118 No.2

Chopin-Polonaise Op.40 No. 1

Liszt-Consolation No.3

Chopin-Etude Op.25 No.12

Rachmaninoff-Prelude Op.3 No.2

Chopin-Prelude op.28 No.6.,No.7,No.18

Rachmaninoff-Prelude Op.23,No.5

de Falla-Ritual Fire Dance

Liszt-Ballade No.2

ΠληροφορίεςQ

IANOS | τηλ. 210 32 17 810, Σταδίου 24 – Αθήνα

Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ:

Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι) και στο www.ianos.gr.

Link: https://www.ianos.gr/events/kassandra-fountoulaki-resital-pianou.html

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.