Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο θα συμμετέχει και φέτος στη Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση Κύπρου «Εκπαίδευση και Καριέρα 2018», από τις 23 έως και 25 Φεβρουαρίου 2018. Η Έκθεση υλοποιείται από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ), η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ) και το Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου (ΕΓΚ), σε συνεργασία με το British Council .

Οι επισκέπτες της Έκθεσης στο περίπτερο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να γνωρίσουν τα προσφερόμενα Προγράμματα Σπουδών του μοναδικού Ελληνικού Δημόσιου Ιδρύματος Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με αποστολή την εξ αποστάσεως παροχή προπτυχιακής και μεταπτυχιακής εκπαίδευσης και επιμόρφωσης.

Στην Έκθεση θα παρευρεθούν και Καθηγητές της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας και συγκεκριμένα ο Κοσμήτορας της Σχολής Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, ο Καθηγητής Δημήτριος Καλλές και ο Καθηγητής Βασίλειος Βαρύκιος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.