Το Περιφερειακό Γυμνάσιο και Λύκειο Λευκάρων και η Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου διοργανώνουν Μαθητική Λογοτεχνική Διημερίδα με τίτλο: «Το μορτάκι και το δελφινοκόριτσο», η παιδική και η εφηβική ηλικία στη λογοτεχνία. Η Διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στα Λεύκαρα την Παρασκευή και το Σάββατο 23 και 24 Φεβρουαρίου 2018. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει φιλολογικές ανακοινώσεις από ομάδες μαθητών, ποίηση, πεζογραφία, θέατρο, εργαστήρια αφήγησης, δημιουργικής γραφής και θεάτρου, κυνήγι λογοτεχνικού θησαυρού, προβολή ταινίας κι άλλα.

Η Διημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος [email protected] Erasmus+, που επιδιώκει να προωθήσει τη Φιλαναγνωσία στο σχολικό περιβάλλον και να καταστήσει τη Λογοτεχνία, και το βιβλίο γενικότερα, ένα απαραίτητο εργαλείο για τους εφήβους, μέσα από το οποίο θα μπορούν να βλέπουν τον κόσμο με βλέμμα «λογοτεχνικό», ενισχύοντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

πρόγραμμα μαθητικής λογοτεχνικής διημερίδας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.