Στις 3 και 4 Μαρτίου, τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου διοργανώνουν, την 9η κατά σειρά διημερίδα με τίτλο “Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη”. Η διημερίδα πραγματοποιείται στις κτιριακές εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων, Ελευθερίου Βενιζέλου 112-114 στο Περιστέρι, και αντικείμενό της αποτελεί η εισαγωγή, χρήση και αξιοποίηση της τεχνολογίας στην εκπαιδευτική διαδικασία.

 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Που απευθύνεται: Η διημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε φοιτητές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης & Κολεγίων καθώς και σε όλους όσους ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με το χώρο της εκπαίδευσης.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής:

  • Ηλεκτρονικά στην παραπάνω φόρμα δήλωσης συμμετοχής
  • Η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Πέμπτης 1 Μαρτίου. Όσοι δε δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους, θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν κατά τη διάρκεια της διημερίδας στη γραμματεία του σχολείου

 Ενότητες ανά ημέρα και χρονική ζώνη:

  • Σάββατο 3/3 – Χρονική Ζώνη 12:00-14:00: «Ειδική Αγωγή», «Hardware», «Εκπαιδευτικά Εργαλεία», «Τέχνη και Τεχνολογία» και «Βιωματικά Εργαστήρια Microsoft»
  • Σάββατο 3/3 – Χρονική Ζώνη 14:30-16:30: «Ειδική Αγωγή», «STEM», «e-Learning», «Εκπαιδευτικά Παιχνίδια» και «Βιωματικά Εργαστήρια Microsoft»
  • Κυριακή 4/3 – Χρονική Ζώνη 10.00-13.10: «Δημοτικό», «Μαθηματικά», «Ξενόγλωσση Εκπαίδευση», «Οικονομικά», «Προσχολική Αγωγή», «Φιλολογικά» και «Φυσικές Επιστήμες»

Στόχοι διημερίδας:

” Να δοθεί βήμα σε αξιόλογους εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτές που προέρχονται είτε από το δημόσιο είτε από τον ιδιωτικό τομέα, προκειμένου να παρουσιάσουν μέρος της δουλειάς τους και να καταθέσουν τις προτάσεις τους με επιδιωκόμενο αποτέλεσμα τη βελτίωση του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου.
” Να δοθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες που θα παρακολουθήσουν τις εργασίες της διημερίδας να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που τους παρέχουν οι Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών, να ανταλλάξουν ιδέες και πρακτικές αξιοποίησης των σύγχρονων εκπαιδευτικών εργαλείων και να ενσωματώσουν δημιουργικά τις τεχνολογίες στη διδακτική τους καθημερινότητα.

Για οποιαδήποτε επιιπλέον πληροφορία και για οποιοδήποτε προβλημα αφορά την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής, παρακαλούμε απευθυνθείτε στη Γραμματεία Γυμνασίου-Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων στο τηλέφωνο 211-5002300 και ώρες 09:00-15:00 και 17:00-20:00.

ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ – ΑΦΙΣΑΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.