ΔΠΜΣ: «Μουσειακές Σπουδές»

Το Τμήμα Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας και Σλαβικών Σπουδών του ΕΚΠΑ σας προσκαλεί στο Διεθνές Συγκριτολογικό Συνέδριο που, επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης δέκα ετών λειτουργίας του, οργανώνει στην Αθήνα στις 22 και 23 Φεβρουαρίου 2018 με θέμα «Η ρωσική λογοτεχνία και η διεπαφή της με άλλες εθνικές λογοτεχνίες της Ευρώπης».Το Συνέδριο αποσκοπεί στην εξέταση και ανάδειξη των αλληλεπιδράσεων ανάμεσα στη ρωσική λογοτεχνία, από τις απαρχές της μέχρι σήμερα, και τις άλλες ευρωπαϊκές εθνικές λογοτεχνίες.

Στο Συνέδριο συμμετέχουν πενήντα επιστήμονες από δώδεκα χώρες: Αρμενία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Ελλάδα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Λιθουανία, Ουκρανία, Ρωσική Ομοσπονδία και Σερβία. Ταυτόχρονη διερμηνεία από τη Ρωσική στην Ελληνική και αντίστροφα έχει προβλεφθεί για όλες τις συνεδρίες.

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου (http://www.slavstud.uoa.gr/fileadmin/slavstud.uoa.gr/uploads/EKD…)

Η παρακολούθηση των εργασιών του Συνεδρίου είναι δωρεάν για το κοινό και προβλέπεται η χορήγηση σχετικής βεβαίωσης. Επειδή θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, όσοι εδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Συνέδριο καλούνται να το δηλώσουν εδώ (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbZME0IC78D5vTDwBKqle7AqaMubCxGyLEop_sqwbDhqj7Tg/viewform)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.