Οι ΦΡΥΚΤΩΡΙΕΣ παρουσιάζουν το 6ο Διεπιστημονικό Συνέδριο «ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑ». Η Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών τιμά τον Αριστοτέλη 2400 χρόνια μετά την γέννησή του.

Πλήρης τίτλος ομιλίας: «ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΒΙΟΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ – Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ». Ομιλήτρια: ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑ, Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια Φιλοσοφίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η ομιλία εδόθη την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017, στο πλαίσιο της 5ης Συνεδρίας: “Ζητήματα Αριστοτελικής Φιλοσοφίας”.

Το συνέδριο έλαβε χώρα στις 18-19-20 Οκτωβρίου 2017, στο κεντρικό κτήριο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνδιοργανώθηκε από την Διεθνή Επιστημονική Εταιρεία Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας και την Ένωση Ελλήνων Φυσικών, ενώ ετέθη υπό την αιγίδα της Κοσμητείας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι ΦΡΥΚΤΩΡΙΕΣ ήταν παρούσες ως χορηγός επικοινωνίας και οπτικοακουστικής τεκμηρίωσης του συνεδρίου.

Εικόνα τίτλων παρουσίασης – Χάλκινος ανδριάντας: “Δισκοβόλος” (1924) Έργο του Κωνσταντίνου Δημητριάδη. Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου (Παναθηναϊκό Στάδιο), Αθήνα.

Δείτε το video στον παρακάτω σύνδεσμο

Σύγχρονα θέματα βιοηθικής κ΄ βιοτεχνολογίας υπό το πρίσμα του Αριστοτέλη. Αθλητισμός –Ιωάννα Μάστορα

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.