Η Εταιρεία Κερκυραϊκών Σπουδών διοργανώνει τριήμερο Επιστημονικό Συνέδριο αφιερωμένο στους πεζογράφους: Γιώργο Θεοτοκά, Ι.Μ. Παναγιωτόπουλο και Άγγελο Τερζάκη, με γενικό τίτλο «Γιώργος Θεοτοκάς – Ι.Μ. Παναγιωτόπουλος – Άγγελος Τερζάκης / “Ο στοχασμός κι ο λόγος”». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο «Μουσείο Σολωμού» (Κέρκυρα) στις 9-11 Νοεμβρίου 2018.

Ημερομηνία υποβολής ανακοίνωσης: 30 Απριλίου 2018

Αξ/μη Κυρία / Αξιότιμε Κύριε, Αγαπητή Φίλη, Αγαπητέ Φίλε,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η Εταιρεία Κερκυραϊκών Σπουδών, στη σειρά των ετήσιων συνεδρίων της, που λαμβάνουν χώρα τον Νοέμβριο κατά τα ένδεκα τελευταία έτη, αποφάσισε να πραγματοποιήσει και φέτος τριήμερο Επιστημονικό Συνέδριο αφιερωμένο στους πεζογράφους: Γιώργο Θεοτοκά, Ι.Μ. Παναγιωτόπουλο και Άγγελο Τςερζάκη, με γενικό τίτλο «ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΤΟΚΑΣ – Ι.Μ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΕΡΖΑΚΗΣ / “Ο ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΚΙ Ο ΛΟΓΟΣ”».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο «Μουσείο Σολωμού» (Κέρκυρα) την 9η, 10η και 11η Νοεμβρίου 2018 (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή).

Επειδή αφενός καλό θα είναι να μην υπάρξουν αλληλοεπικαλύψεις μεταξύ των ομιλητών και επειδή, αφετέρου, επιθυμούμε να καλυφθούν κατά το δυνατόν περισσότερες πτυχές του έργου των τριών συγγραφέων,

1ον.  Σας καλούμε να συμμετάσχετε στο εν λόγω συνέδριο. Η ανακοίνωσή σας μπορεί να αφορά κατά την κρίση σας θεώρηση του έργου μόνο του ενός εκ των τριών συγγραφέων, και δεν πρέπει να υπερβαίνει χρονικά τα 20΄ λεπτά.

2ον Οφείλουμε ωστόσο να καταστήσουμε γνωστό ότι η Εταιρεία Κερκυραϊκών Σπουδών αδυνατεί παντελώς να καταβάλει έξοδα μετακίνησης, φιλοξενίας κ.λπ. για τους εκτός Κερκύρας συνέδρους. Λυπούμαστε γι’ αυτό αλλά οι καιροί εξακολουθούν να είναι δύσκολοι.

3ον. Μπορείτε να γνωστοποιήσετε σε ενδιαφερόμενους φοιτητές σας.

4ον. Θερμά θα σας παρακαλέσουμε να έχουμε θετική ή αρνητική απάντηση, καθώς και τίτλο της ανακοίνωσής σας μέχρι 30 Απριλίου 2018 H άκαρπη πάροδος της άνω ημερομηνίας θα θεωρηθεί εκ των πραγμάτων ως αδυναμία συμμετοχής. Η επικοινωνία σας μπορεί να γίνει, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του Γραμματέα της Εταιρείας: ([email protected]) είτε με ταχυδρομική επιστολή: (Προς: Δημήτρη Κονιδάρη, Τ.Θ. 206, 49100 Κέρκυρα).

5ον. Σε περίπτωση όπου οι επιθυμίες συμμετοχής καλύψουν τις δυνατότητές μας, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.-

Με κάθε τιμή

Για το Δ.Σ.

             Ο Πρόεδρος                                                                      Ο Γραμματέας

             Περ. Παγκράτης                                                              Δημ. Κονιδάρης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.