1η Προσυνεδριακή δράση : Ταξιδεύοντας στους λαβυρίνθους της μουσικής. στο πλαίσιο του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου με θέμα:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου, στο πλαίσιο του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου με θέμα: .ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ, διοργανώνει κύκλο προσυνεδριακών δράσεων, ανοιχτών στο κοινό, με στόχο τη διάχυση της φιλοσοφίας και των στόχων του συνεδρίου με έμφαση στη διαλεκτική σχέση εκπαίδευσης και τέχνης.

Η εναρκτήρια δράση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ. στο .Πειραματικό Θέατρο. του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου με την ομιλία του καλλιτέχνη Ross Daly με θέμα: Το Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος, η μουσική και η πραγματική ανάπτυξη. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και η εκδήλωση θα κλείσει με ένα μουσικό πρόγραμμα από τον Ross Daly και τους συνεργάτες του.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://synedria.pdekritis.gr.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΕΡΖΑΚΗΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.