Ένα ταξίδι στον μύθο, την ομορφιά και την αρμονία.
Μία δίωρη ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης που ύμνησαν κριτικοί και επισκέπτες.
Το μοναδικό Αττικό φως λούζει τα εκθέματα, και εμείς ανεβαίνοντας προς την Αίθουσα του Παρθενώνα γυρίζουμε πίσω στο χρόνο ανακαλύπτοντας ξανά την πόλη που ανέδειξε τον άνθρωπο και τον έφερε δίπλα στους θεούς. Η Νύμφη, η Νίκη, οι Κόρες του Ερεχθείου θα φανερώσουν τα μυστικά τους, οι Δαίμονες θα κατέβουν από τους ναούς να μας μιλήσουν για το ξεκίνημα της δημοκρατίας.
Ένα Μουσείο που χτίστηκε εξυπηρετώντας ένα σκοπό, ένας χώρος που όσα και να πει κάποιος δεν είναι ποτέ αρκετά.

Κυριακή 21 Ιανουαρίου, 12:30 – 14:30

>Κόστος ξενάγησης: 10 ευρώ /άτομο. Τα παιδιά έως 12 ετών (με τη συνοδεία ενηλίκου) καθώς και οι συνοδοί ΑΜΕΑ που χρήζουν συνοδείας (π.χ. με σοβαρά κινητικά προβλήματα, τυφλότητα κτλ.) συμμετέχουν δωρεάν.

>Για το εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο: Ολόκληρο: €5, Μειωμένο: €3
Άλλες κατηγορίες: http://bit.ly/1Wqo3Dv

(Για την είσοδο σας στο Μουσείο θα πρέπει να το εξασφαλίσετε εσείς. Το Μουσείο Ακρόπολης δίνει τη δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου.)

Προσβασιμότητα: Εύκολη πρόσβαση σε όλους τους χώρους του Μουσείου.

Κρατήσεις / τρόποι πληρωμής:

Επιλογή 1: Μπορείτε να κάνετε τη κράτησή σας τώρα και να πληρώσετε αργότερα:
Συμπληρώνετε την αίτηση συμμετοχής, στον σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/PByut8NtagQwI09b2
Επικοινωνούμε μαζί σας ηλεκτρονικά για την επιβεβαίωση συμμετοχής και την πληρωμή.
Καταβολή του κόστους συμμετοχής:
α) στο γραφείο μας (Action Plus, Σόλωνος 69 & Ασκληπιού, Αθήνα, 1ος όροφος, σταθμός μετρό Πανεπιστήμιο, Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 πμ – 17:00μμ) με καταβολή μετρητών
β) στον τραπεζικό λογαριασμό μας τράπεζας Eurobank /Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: 0026.0631.59.0200558656 (ΙΒΑΝ: GR7402606310000590200558656) με αναφορά στο όνομα που έχει γίνει η αίτηση συμμετοχής (σε περίπτωση πληρωμής από άλλη τράπεζα επιβαρύνεστε με τα τραπεζικά έξοδα)

Επιλογή 2: Μπορείτε να ολοκληρώσετε άμεσα τη κράτησή σας πληρώνοντας τώρα μέσω Paypal.
Απλά επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας (www.action-plus.gr) και ακολουθείστε τις οδηγίες που βρίσκονται στη σελίδα περιγραφής της εκδήλωσης που θέλετε να συμμετάσχετε.

Σημείο συνάντησης:
Στην είσοδο του Μουσείου Ακρόπολης μεταξύ 11:00 ως 11:15πμ. Ξεκινάμε στις 11:30 ακριβώς. Η ξενάγηση διαρκεί 2 περίπου ώρες.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην παραπάνω διαδικασία, επικοινωνείτε στο [email protected] ή στο 210-3230102.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.