Παρουσίαση τόμου Πρακτικών Συνεδρίου “Η αρχαία Ελλάδα κ΄ ο σύγχρονος κόσμος”. Eνότητα: Τεχνολογία – Δημοσθένης Πολύζος(video)

Οι ΦΡΥΚΤΩΡΙΕΣ παρουσιάζουν την εκδήλωση: «Παρουσίαση του ΤΟΜΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: “Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ”, το οποίο έλαβε χώρα στις 28-31 Αυγούστου 2016, στην Αρχαία Ολυμπία.»

Ε΄ ομιλητής : κ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ, Καθηγητής και Αναπληρωτής Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πατρών. Θέμα ομιλίας: «Παρουσίαση του τόμου των Πρακτικών – Ενότητα: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, στις 4 Δεκεμβρίου 2017. Συνδιοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Διεθνές Κέντρο Επιστημών και Ελληνικών Αξιών. Συντονισμός – Παρουσίαση: κ. Στέφανος Α. Παϊπέτης, Επιμελητής Έκδοσης και Πρόεδρος του Συνεδρίου, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ Παρακαλούμε, κατεβάστε την ηλεκτρονική έκδοση των Πρακτικών του Συνεδρίου (σε μορφή pdf). Ελληνική έκδοση: https://drive.google.com/file/d/1Eexi… Αγγλική έκδοση: https://drive.google.com/file/d/0B3fk…

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.