Η επιστημονική ομάδα της Employ, και τη φετινή χρονιά συνεχίζει την έκδοση του βιβλίου

ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ 2018 το οποίο αποτελεί τον πληρέστερο οδηγό σπουδών για μαθητές Λυκείου με όλες τις πληροφορίες που αφορούν τις σπουδές και τα επαγγέλματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και όλες τις αλλαγές στο νέο εξεταστικό σύστημα
Και φέτος εφαρμόζουμε τη μοναδική καινοτομία των QRcode που άλλαξε τα δεδομένα στην ελληνική βιβλιογραφία. Ο αναγνώστης, μέσω του ειδικού λογισμικού, μπορεί να δει ζωντανές συνεντεύξεις από επαγγελματίες και επιστήμονες που μιλούν για τις σπουδές και το επάγγελμα τους.
Το βιβλίο αποτελεί πολύτιμο οδηγό για μαθητές Λυκείου, γονείς, εκπαιδευτικούς καθώς και για οποιοδήποτε ενδιαφέρεται να μάθει πληροφορίες για τις σπουδές και τα επαγγέλματα στην Ελλάδα. Παράλληλα, είναι πλήρως επικαιροποιημένο και με τις αλλαγές του νέου Λυκείου και στις σελίδες του περιλαμβάνονται έρευνες, έξυπνες πληροφορίες και χρηστικά δεδομένα που θα κατατοπίσουν πλήρως για την εύστοχη επιλογή σπουδών και επαγγέλματος.
Διατίθεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Πατάκη.

 Στοιχεία επικοινωνίας
EMPLOY ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΑΘΗΝΑ
Τ.2310 230545 | 2130360288
www.e-employ.gr
[email protected]

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.