Μετά την επιτυχία που είχε το 1ο συνέδριο του περιοδικού Πελοποννησιακά Γράμματα με θέμα «Αριστοτέλης και Πελοπόννησος», βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη διοργάνωση του 2ου συνεδρίου μας που θα είναι αφιερωμένο στον μεγάλο μας ποιητή Νικηφόρο Βρεττάκο, ο οποίος στο έργο του, εκτός των άλλων, ύμνησε τη ιδιαίτερη πατρίδα του Λακωνία και τον Ταΰγετο.

Το συνέδριο προγραμματίζεται να γίνει περίπου μεταξύ 18 και 20 Μαΐου 2018 στην Αθήνα ή και σε κάποια Λακωνική πόλη, αν αυτό καταστεί εφικτό. Η οργανωτική επιτροπή δεν αναλαμβάνει έναντι των συνέδρων καμιά υποχρέωση (ναύλα, φιλοξενία κλπ.).

Οι αιτήσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικώς ([email protected]) το αργότερο μέχρι τέλος Mαρτίου. Όσοι συμμετάσχουν, πρέπει να καταθέσουν -όσο το δυνατόν συντομότερα, και οπωσδήποτε πριν από τη διεξαγωγή των εργασιών του συνεδρίου- ηλεκτρονικώς το κείμενο της ανακοίνωσής τους, ώστε να ολοκληρωθεί η εκτύπωση των Πρακτικών μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού.

Επισυνάπτουμε αίτηση συμμετοχής, η οποία πρέπει να μας επιστραφεί το συντομότερο δυνατόν συμπληρωμένη, γιατί ο αριθμός των συνέδρων δεν μπορεί να είναι απεριόριστος.

Με τιμή

Για την οργανωτική Επιτροπή

Αθανάσιος Θ. Φωτόπουλος

πρ. Καθηγ. Παν/μίου Πατρών

Δελτίο Συμμετοχής / Registration Form (1η Εγκύκλιος)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.