Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 19.00 θα γίνει στο Αμφιθέατρο «Ιωάννης Δρακόπουλος» του Πανεπιστημίου Αθηνών (Κεντρικό Κτήριο, Πανεπιστημίου 30) η παρουσίαση  του τόμου ΕΞΑΙΣΙΟΙ ΓΕΛΩΤΕΣ. Το γέλιο στην αρχαία ελληνική γραμματεία, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΣΜΙΛΗ το 2017 σε επιμέλεια Μαίρης Ι. Γιόση και Αλεξάνδρας Δ. Μελίστα. Ο τόμος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Γεωργίου Δ. Κατσή.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Κοσμήτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγήτρια κ. Ελένη Καραμαλέγκου και ο Πρόεδρος του Τμήματος Φιλολογίας του ΕΚΠΑ, Καθηγητής κ. Αμφιλόχιος Παπαθωμάς.

Τον τόμο παρουσιάζουν οι: κ.  Ιωάννης Κωνσταντάκος, Αναπληρωτής Καθηγητής Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας (ΕΚΠΑ) και ο κ. Αθανάσιος Δ. Στεφανής, Ερευνητής, Διευθύνων του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής και Λατινικής Γραμματείας της Ακαδημίας Αθηνών.

Την εκδήλωση συντονίζει ο κ. Ανδρέας Μιχαλόπουλος, Καθηγητής Λατινικής Φιλολογίας (ΕΚΠΑ).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.