Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» της Eurobank,

το οποίο έχει στόχο να συμβάλει στην προσπάθεια της νέας γενιάς για μόρφωση και επιτυχία, κλείνει φέτος  15 χρόνια υλοποίησης.

 Tο πρόγραμμα αυτό υλοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και αφορά περισσότερους από 230.000 μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα, που φοιτούν στην Γ’ Λυκείου. Στο πλαίσιο του προγράμματος, η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τον/την αριστούχο απόφοιτο από κάθε Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο της χώρας, που έχει συγκεντρώσει τον υψηλότερο αριθμό μορίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, τιμώντας τον/την σε ειδική τελετή βράβευσης, για την πρόοδο και την προσωπική του επιτυχία. Η επιβράβευση κάθε αριστούχου συνοδεύεται και από το ποσό των €800.

Επισυνάπτεται η πρόσκληση για την τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών των  Νομών Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας και Φωκίδας η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα. Σας περιμένουμε, μαζί με τους συναδέλφους σας, να χειροκροτήσουμε μαζί όλους τους αριστούχους μαθητές και φυσικά εκείνους του σχολείου σας!

Πρόσκληση

Eurobank

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΕΤΗΣ
–          Άφιξη Προσκεκλημένων

–          Προβολή Βίντεο Παιδείας

–          Χαιρετισμός εκπροσώπου του Υπουργείου  Παιδείας,

Έρευνας και Θρησκευμάτων

–          Ομιλία εκπροσώπου της τράπεζας Eurobank

–          Προβολή Βίντεο αφιερωμένο στον αργυρό Ολυμπιονίκη

κ. Σπύρο Γιαννιώτη

–          Ομιλία κ. Σπύρου Γιαννιώτη

–          Απονομή βραβείων αριστούχων μαθητών

–          Απονομή βραβείων Λυκείων

–          Πέρας εκδήλωσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.