Σας ενημερώνουμε ότι η Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.), σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που εκπροσωπεί εκπαιδευτικούς και στελέχη της εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων, επιστήμονες, ερευνητές και ειδικούς που έχουν ως κοινό ενδιαφέρον το σχεδιασμό, την υλοποίηση, την αξιολόγηση και την προώθηση, καινοτόμων δράσεων και πρακτικών στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, στο πλαίσιο των δωρεάν επιμορφωτικών δράσεων προς τα μέλη της, απευθύνει πρόσκληση υποβολής αιτήσεων παρακολούθησης του παρακάτω εξ αποστάσεως επιμορφωτικού προγράμματός της:

 Α/Α Τίτλος Ημερομηνία

έναρξης

Ημέρες/ & ώρες διεξαγωγής Συνολική διάρκεια Χώρος Υλοποίησης Επιμορφωτής
34 ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ  20/11/2017  Εξ αποστάσεως (ασύγχρονη διδασκαλία) -Πλατφόρμα Moodle  50 ώρες 

(1 μήνας) 

Εξ αποστάσεως (ασύγχρονη διδασκαλία) -Πλατφόρμα Moodle  κ. Ιωάννης Ρες 

Αίτηση παρακολούθησης των επιμορφωτικών προγραμμάτων της έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν όλα τα μέλη της Ε.Ε.Π.Ε.Κ., ενώ για τα μη μέλη –ανεξαρτήτως ειδικότητας & βαθμίδας εκπαίδευσης – δίνεται η δυνατότητα εγγραφής ως μέλος της Ε.Ε.Π.Ε.Κ. μέχρι και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα (ακολουθήστε τις οδηγίες εγγραφής της ιστοσελίδας: http://www.eepek.gr/el/enosi/eggrafi-stin-enosi).
Για την υποβολή αίτησης παρακολούθησης των επιμορφωτικών προγραμμάτων της Ε.Ε.Π.Ε.Κ., επισκεφθείτε το σύνδεσμο: http://www.eepek.gr/el/draseis/trexonta-seminaria και επιλέξτε το «Υποβολή» που βρίσκεται δίπλα στο σεμινάριο που σας ενδιαφέρει. Όσοι είστε ήδη μέλη της ΕΕΠΕΚ, εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της ΕΕΠΕΚ και επιλέξτε «Είσοδος». (Τα μη-μέλη πρέπει πρώτα να κάνουν την εγγραφή τους, επιλέγοντας: «Εγγραφή», ώστε να αποκτήσουν όνομα χρήστη και κωδικό). Αφού μπείτε στο πληροφοριακό σύστημα της ΕΕΠΕΚ, αρκεί να επιλέξετε το «Υποβολή αίτησης» που βρίσκεται δεξιά από το σεμινάριο που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε. Η αίτησή σας μπορεί να αναιρεθεί οποτεδήποτε, επιλέγοντας το: «Αναίρεση αίτησης».
(Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: 14/11/2017)
(Καταληκτική ημερομηνία που θα ενημερωθείτε για την τυχόν επιλογή σας: 17/11/2017)
❖ Η συμμετοχή των επιμορφούμενων στο πρόγραμμα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
❖ Θα καταβληθεί προσπάθεια να ικανοποιηθούν όσο το δυνατό περισσότερες αιτήσεις. Σε περίπτωση αδυναμίας ικανοποίησης όλων των αιτήσεων, για κάθε πρόγραμμα θα επιλεγούν οι πρώτοι 170 εκπαιδευτικοί – μέλη της ΕΕΠΕΚ που θα υποβάλλουν αίτηση ηλεκτρονικά, με ευθύνη της Επιτροπής Επιμόρφωσης της Ε.Ε.Π.Ε.Κ.
❖ Η επιλογή τους θα γίνεται με βάση την ημερομηνία υποβολής της αίτησης. Σε κάθε περίπτωση, όσοι δεν έχουν παρακολουθήσει άλλα επιμορφωτικά σεμινάρια της ΕΕΠΕΚ, ή έχουν παρακολουθήσει λίγα, προηγούνται όσων έχουν παρακολουθήσει περισσότερα.
Η Ε.Ε.Π.Ε.Κ. χορηγεί επίσημες βεβαιώσεις επιτυχούς παρακολούθησης στους επιμορφούμενους, μετά από την επιτυχή παρακολούθηση του εκάστοτε προγράμματος.
Προϋποθέσεις για επιτυχή παρακολούθηση:
Προκειμένου η παρακολούθηση να θεωρείται επιτυχής, οι εκπαιδευτικοί οφείλουν:
• Να παρακολουθούν την πορεία των εξ αποστάσεως επιμορφώσεων &
• Να υποβάλουν ηλεκτρονικά & εγκαίρως τις δραστηριότητες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (όπου αυτές απαιτούνται).
• Να έχουν ολοκληρώσει όλες τους τις υποχρεώσεις του προγράμματος έως 18/12/2017.
**Νέα προγράμματα θα ανακοινώνονται διαρκώς, σε όλη την Ελλάδα**
Για περισσότερες πληροφορίες – διευκρινήσεις εγγραφών – αιτήσεων:
www.eepek.gr & 6932078466 (Δημήτρης Λιόβας).
Για την Επιτροπή Επιμόρφωσης της Ε.Ε.Π.Ε.Κ.

Ο Πρόεδρος Ο Αντιπρόεδρος
Δημήτρης Κολοκοτρώνης Δημήτρης Λιόβας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.