Σε κάθε αυλή σχολείου, στον κόσμο ολόκληρο, υπάρχει κάποιος μαθητής που όλοι οι άλλοι του κάνουν τη ζωή δύσκολη. Πολύ δύσκολη…

Ο Ροζέ και ο Ζιλ Σουινάρ, δύο πολύ καλοί φίλοι, βρίσκουν πως αυτό είναι καιρός να σταματήσει. Σκέφτηκαν μαζί μια προϊστορική ιστορία εκφοβισμού, όπου ο μικρός Τυραννούλης, που τον κακομεταχειρίζεται ο μεγάλος Τυράνναρος, αποδεικνύει πως του αξίζει να του φέρονται καλά…

Όπως αξίζει σε όλους μας!

Για παιδιά από 5 ετών και πάνω.

 

Βιογραφικά των δημιουργών

Γεννημένος στο Abitibi, ο Gilles Chouinard αφιερώνει το το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του στην εικονογράφηση παιδικών βιβλίων. Στο Κεμπέκ ξεκίνησε την καριέρα του ως γραφίστα και σχεδιαστή. Λίγα χρόνια αργότερα ασχολήθηκε με τη δημιουργική διαφήμιση, κάτι που τον έφερε μέχρι το Μόντρεαλ. Ως λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Laval συναντήθηκε με τον Rogé, έγιναν αμέσως φίλοι και έφτιαξαν μαζί πολλά παιδικά βιβλία. Το «Τυραννοχαζούλης, μια προϊστορική ιστορία εκφοβισμού» είναι το πέμπτο του βιβλίο.

Γεννημένος στο Κεμπέκ, ο Rogé σπούδασε γραφική επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο Laval και εργάστηκε ως καλλιτεχνικός διευθυντής σε γνωστούς διαφημιστικούς οργανισμούς. Κάποια στιγμή αποφασίζει να διακόψει την καριέρα του για να δοκιμάσει την περιπέτεια μιας διεθνούς συνεργασίας στη Δομινικανή Δημοκρατία. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί, έκανε μεγάλες τοιχογραφίες στο χωριό Salcedo. Όταν επέστρεψε στην πατρίδα του, εγκαταστάθηκε στο Μόντρεαλ και αφιερώθηκε εξ ολοκλήρου στην εικονογράφηση. Οι εικόνες του παρουσιάζονται σε διάφορες διαφημιστικές εκστρατείες, σε περιοδικά και σε πολλά παιδικά βιβλία, δύο από τα οποία έχει γράψει ο ίδιος.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEMA: Μαρασλή 3, 106 76 Κολωνάκι, Αθήνα

τηλ.: 210- 7258350, fax: 210- 7222072,

e-mail: [email protected], www.gemapublications.gr

Gilles Chouinard

Ο Τυραννοχαζούλης

Μια  προϊστορική ιστορία εκφοβισμού

Εικονογράφηση: Rogé

Μετάφραση: Νατάσα Παπαδοπούλου

Σελ.: 36, τιμή: 10 ευρώ

ISBN: 978-960-6893-37-7

ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEMA

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.