ΙΕΠ

Το Ι.Ε.Π. καλεί τους/τις Σχολικού/ες Συμβούλους Φιλολόγων σε ενημερωτική συνάντηση με θέμα:

“Ο νέος τρόπος αξιολόγησης μαθητών/τριών Γ΄ ημερησίου ΕΠΑ.Λ. στο μάθημα των Νέων Ελληνικών στις πανελλαδικές εξετάσεις 2018”.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017, στην αίθουσα Γαλάτεια Σαράντη του ΥΠ.Π.Ε.Θ. (Ανδρέα Παπανδρέου 37, 15180 Μαρούσι) ώρα 10.30 π.μ.-12.30 μ.μ.

Διευκρινίζεται ότι δεν προβλέπονται δαπάνες για μετακίνηση ή/και διαμονή για τους/τις συμμετέχοντες/ουσες.

Σημειώνεται ότι η ημερίδα θα αναμεταδίδεται ζωντανά από την ιστοσελίδα του ΥΠ.Π.Ε.Θ. και θα μαγνητοσκοπηθεί. Το βίντεο της ημερίδας θα αναρτηθεί την επόμενη εβδομάδα στην ιστοσελίδα του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Για τον νέο τρόπο αξιολόγησης και ενδεικτικά κριτήρια αξιολόγησης δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.iep.edu.gr/images/IEP/EPISTIMONIKI_YPIRESIA/Epist_Monades/B_Kyklos/Humanities/2017/2017-10-17_tropos_axiologisis_G_imer_EPAL_Nea_Ell_endeiktika.pdf

Προηγούμενο άρθροΕτυμολογικές ασκήσεις(1)
Επόμενο άρθροΔιάλογος για τον Καβάφη
Ο Μανόλης I. Μαυρακάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Από το 2000 εργάζεται ως καθηγητής φιλόλογος σε σχολεία και φροντιστήρια της Μέσης Εκπαίδευσης. Από το 2018 συνεργάζεται με τις εκδόσεις Πατάκη εκδίδοντας σημαντικό αριθμό βιβλίων για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Είναι δημιουργός και διαχειριστής της εκπαιδευτικής σελίδας filologikos-istotopos.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.