Το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη διοργανώνει Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Η Θέση του Νίκου Καζαντζάκη στην Εκπαίδευση, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό» (Εκδοχές πρόσληψης στη Διδασκαλία και στην Έρευνα). Το Συνέδριο διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου, το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη, τις Εκδόσεις Καζαντζάκη, το «Εργαστήριο για τη μελέτη της Λογοτεχνίας στην Εκπαίδευση» του Παιδαγωγικού Τμήματος της Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης.

Το Συνέδριο διοργανώνεται υπό την αιγίδα του ΥΠΠΕΘ και εντάσσεται στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του 2017 ως «Έτος Νίκου Καζαντζάκη».

Οι εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στην πόλη του Ηρακλείου 19, 20, 21 και 22 Οκτωβρίου 2017, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, ενώ η εναρκτήρια τελετή θα γίνει στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, ώρα 18.00.

Επισκεφθείτε το site του Συνεδρίου εδώ: https://sites.google.com/site/diethnessynedrionkazantzaki/home

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.