Προσλήψεις 40 αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην A/θμια Ειδική Αγωγή
ypourgeio paideias-1

Οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης παρακαλούνται όπως ενημερώνουν τους εκπαιδευτικούς, που ενδιαφέρονται να εγγραφούν στην Επετηρίδα Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών, ότι έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου μας (http://minedu.gov.gr), στο πεδίο Ιδιωτική Εκπαίδευση (σύνδεσμος), η νέα Αίτηση εγγραφής και η επικαιροποιημένη Υπεύθυνη Δήλωση.
Εφιστάται η προσοχή διότι η φόρμα της Υπεύθυνης Δήλωσης έχει αλλάξει και στην Υπηρεσίας μας συνεχίζουν να διαβιβάζονται Υπεύθυνες Δηλώσεις με την παλιά φόρμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση εγγραφής και την ταλαιπωρία των ενδιαφερομένων.

Κρίνεται σκόπιμο να προτρέπονται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν οι ίδιοι ηλεκτρονικά τις Αιτήσεις τους, όπως ειδικότερα αναφέρεται στη δεύτερη σελίδα της νέας αίτησης. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αποσυμφόρηση των Διευθύνσεων καθώς και τη γρηγορότερη επεξεργασία τους από το αρμόδιο Τμήμα του Υπουργείου μας.

Επισυνάπτονται η Αίτηση και η Υπεύθυνη Δήλωση στη νέα τους μορφή.

Η ΑΝ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΟΚΑ

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.