Η Θεατρική Σκηνή ”ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΗΣΗ” του θεάτρου ΑΘΗΝά πιστή στην παράδοση που έχει καθιερώσει να επιλέγει έργα από το κλασικό ρεπερτόριο παρουσιάζει φέτος το έργο του Μολιέρου “Ο Φιλάργυρος” 

Εκπληκτική κωμωδία καταστάσεων με σαφές μήνυμα κατά της φιλαργυρίας που βγαίνει αβίαστα μέσα από απρόοπτες κωμικές καταστάσεις. Ένα έργο πάντα επίκαιρο, ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες καταστάσεις που ζούμε. Ένα έργο με χιούμορ, γεμάτο περιπέτεια, δράση που εξάρει τη δύναμη της αγάπης και της καλοσύνης ενώ εξυμνεί την έννοια της οικογένειας.

Η παράσταση προσφέρει δύο ώρες ξέγνοιαστες και ευχάριστες, πλαισιωμένη με πολύ μουσική και τραγούδια. Μετά από πολλές περιπέτειες και πολύ γέλιο, όλα έχουν απρόσμενα ευτυχισμένο τέλος.

Οι συντελεστές της παράστασης είναι όλοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες στον τομέα τους, που δούλεψαν με αγάπη και πολύ κέφι.

Διασκευή και Σκηνοθεσία Τούλα Ζαχαριουδάκη

Μουσική Σάκης Τσιλίκης

Κουστούμια από το βεστιάριο του Δημήτρη Μαροσούλη

Χορογραφίες Αλέξανδρος Χατζιάρας

Οι ηθοποιοί είναι επαγγελματίες και όλοι μέλη του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών

Η Σκηνοθετική γραμμή έλαβε υπ όψιν και σεβάστηκε διακριτικά τους κανόνες της εκπαιδευτικής διαπαιδαγώγησης.

Η Θεατρική Σκηνή ”ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΗΣΗ” έχει την έδρα της στο θέατρο ΑΘΗΝά, χωρητικότητας 370 θέσεων, ενώ χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα του θεάματος η παράσταση μπορεί να παρουσιαστεί επίσης σε αίθουσες εκδηλώσεων σχολείων ή σε επιλεγμένους χώρους και θέατρα.

Το εισιτήριο καθορίστηκε στα 5 (πέντε) ευρώ, ενώ κάποια δωρεάν εισιτήρια είναι πάντοτε διαθέσιμα για ειδικές περιπτώσεις μαθητών.

Στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2017 

Στον κινηματογράφο ΑΣΤΟΡΙΑ 

Ώρα 11.00 το πρωί ή 12.30 το μεσημέρι 

Για κλείσιμο παραστάσεων και για όποιες πληροφορίες, απευθυνθείτε στην υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων.

Αντιγόνη Γλυκού 210.8951117 και 6932321123 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.