Σεμινάρια Εκπαιδευτικών 2017-2018

Σεμινάρια Εκπαιδευτικών 2017-2018

Για 5η συνεχόμενη χρονιά μέσω του σεμιναρίου ο Διαδικτυακός Καθηγητής, δεσμευόμαστε να σας δώσουμε τα απαραίτητα εφόδια ώστε να συνδεθείτε” με τους μαθητές σας ή να τους “ακολουθήσετε” σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Στο εν λόγω σεμινάριο δεν παρέχονται στείρες θεωρητικές γνώσεις για την τηλεκπαίδευση αλλά όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για να μπορέσει να κάνει ένα ολοκληρωμένο διαδικτυακό μάθημα σε πραγματικό χρόνο.

Περισσότεροι από 700 εκπαιδευτικοί έχουν μέχρι σήμερα παρακολουθήσει το σεμινάριό μας και είναι πλέον σε θέση να διδάσκουν το αντικείμενό τους σε οποιονδήποτε το επιθυμεί χωρίς χωροταξικούς περιορισμούς και κυρίως από την άνεση του σπιτιού τους.

Οι ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθεί φέτος το σεμινάριο είναι:

  • Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017
  • Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018
  • Κυριακή 24 Ιουνίου 2018
'Ετσι Μαθαίνω
E-learning, σύγχρονη τηλεκπαίδευση, ψηφιακό στυλό, διαδραστικός πίνακας, μάθημα σε πραγματικό χρόνο, τηλεδιάσκεψη…Τελικά τι ακριβώς μπορώ να κάνω σε ένα μάθημα του «Έτσι μαθαίνω»;

Με πολύ απλά λόγια έχω τη δυνατότητα να βλέπω και να ακούω τον καθηγητή μου να παραδίδει και να συζητάμε τις απορίες μου, όπως θα έκανα σε μία παραδοσιακή τάξη ή σε ένα ιδιαίτερο μάθημα. Προσωπικές σημειώσεις, σχολικό εγχειρίδιο, ασκήσεις, διδακτικό υλικό από το διαδίκτυο και ό,τι άλλο απαιτείται για τη διδασκαλία μεταφορτώνονται στην πλατφόρμα του «Έτσι μαθαίνω» και είναι διαθέσιμα στο δάσκαλο και τους μαθητές για επεξεργασία και ανάγνωση.

E-learning, σύγχρονη τηλεκπαίδευση, ψηφιακό στυλό, διαδραστικός πίνακας, μάθημα σε πραγματικό χρόνο, τηλεδιάσκεψη…Τελικά τι ακριβώς μπορώ να κάνω σε ένα μάθημα του «Έτσι μαθαίνω»; Με πολύ απλά λόγια έχω τη δυνατότητα να βλέπω και να ακούω τον καθηγητή μου να παραδίδει και να συζητάμε τις απορίες μου, όπως θα έκανα σε μία παραδοσιακή τάξη ή σε ένα ιδιαίτερο μάθημα. Προσωπικές σημειώσεις, σχολικό εγχειρίδιο, ασκήσεις, διδακτικό υλικό από το διαδίκτυο και ό,τι άλλο απαιτείται για τη διδασκαλία μεταφορτώνονται στην πλατφόρμα του «Έτσι μαθαίνω» και είναι διαθέσιμα στο δάσκαλο και τους μαθητές για επεξεργασία και ανάγνωση.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.