Οι νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση

-Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε. και το Εργαστήριο Δια βίου και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνουν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Εξ Αποστάσεως Επιμορφωτικό Πρόγραμμα με θέμα: «Η Αξιοποίηση του web 2.0 στο Σύγχρονο Σχολείο – Από τη Θεωρία στην Πράξη με έμφαση στη Συνεργασία, τη Δημιουργικότητα και την Κριτική Σκέψη».

 

-Η παιδαγωγική αξιοποίηση του web 2.0 στη σχολική πράξη (edmodo, blogs, wiki, social media, google docs, padlet, κόμικ κ.ά.) αποτελεί το βασικό αντικείμενο του επιμορφωτικού προγράμματος. Το ενδιαφέρον μας θα εστιαστεί στην άμεση εφαρμογή της θεωρίας στη σχολική πράξη.

-Το επιμορφωτικό πρόγραμμα θα γίνει με τη μέθοδο της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (e-learning) και απευθύνεται:

 Α. Σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων που εργάζονται ή πρόκειται να εργαστούν στη Δημόσια ή Ιδιωτική Πρωτοβάθμια / Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στην Ελλάδα την Κύπρο, το εξωτερικό καθώς και

 Β. σε πτυχιούχους Πανεπιστημιακών Σχολών όλων των ειδικοτήτων  που ενδιαφέρονται για την εφαρμογή βασικών εργαλείων Web 2.0 στην εκπαίδευση.

-Η συμμετοχή στις online επιμορφωτικές συναντήσεις γίνεται από χώρο της επιλογής του επιμορφούμενου αρκεί να έχει Η/Υ με σύνδεση στο διαδίκτυο (ADSL) και απλή web κάμερα.

-Οι επιμορφούμενοι θα έχουν στη διάθεσή τους διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο θα βρίσκεται στο διαδίκτυο, ειδικά σχεδιασμένο με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

– Το επιμορφωτικό σεμινάριο θα διεξαχθεί από τον Οκτώβριο του 2017 έως τον Φεβρουάριο του 2018 και το συνολικό κόστος φοίτησης είναι 150 ευρώ.

-Υποβολή Αιτήσεων έως 27 Οκτωβρίου 2017 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Αναλυτικές πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων: κάντε κλικ εδώ:     http://www.edivea.org/

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε στο

 [email protected]  

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.