Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη φιλοξενεί την τελετή λήξης  του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ποίησης Αθηνών, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 μ.μ. Στην καταληκτήρια εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Ιστορική Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, συμμετέχουν οι ποιητές: Βερονίκη Δαλακούρα, Πέτρα Κόλμανσιτς (Σλοβενία), Αντώνης Μακρυδημήτρης, Γιώργος Μαρκόπουλος, Γιώργος Μπλάνας, Μάριο Μποχόρκες (Μεξικό), Μικαέλ Οσάν (Γαλλία), Τίτος Πατρίκιος, Ευρυδίκη Περικλέους Παπαδοπούλου (Κύπρος), Τατιάνα Σερμπινά (Ρωσία), Γιόζεφ Στράκα (Τσεχία), Αλίσια Ε. Στόλλινς (ΗΠΑ), Βένο Τάουφερ (Σλοβενία), Ντίνου Φλαμάντ (Ρουμανία), Γιώργος Χουλιάρας, Τηλέμαχος Χυτήρης, Βαγγέλης Χρόνης.

Την εκδήλωση συντονίζει η Τιτίκα Δημητρούλια

Διαβάζουν οι ηθοποιοί: Αμαλία Αρσένη, Μενέλαος Κυπαρίσσης, Νίκος Πουρσανίδης

Τραγούδι: Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης

Είσοδος ελεύθερη

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 20:00

Ιστορική βιβλιοθήκη Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, 2ας Μεραρχίας 36  & Ακτής Μουτσοπούλου, 185 35 Πειραιάς

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται από τις 18 έως τις 23 Σεπτεμβρίου σε εμβληματικούς χώρους της πρωτεύουσας με τη συμμετοχή 70 ποιητών από 16 χώρες. Διοργανώνεται από τον Κύκλο Ποιητών, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τα Ιδρύματα Μιχάλης Κακογιάννης και Αικατερίνης Λασκαρίδη, ενώ τελεί υπό την αιγίδα τού Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Δήμου Αθηναίων.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.