Προκήρυξη για εγγραφή μεταπτυχιακών φοιτητών στον Α΄ Κύκλο Σπουδών ακαδημαϊκού έτους 2017-2018

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αρχαία και Νέα Ελληνική Φιλολογία» με Κατεύθυνση: «Νέα Ελληνική Φιλολογία», που οργανώνει το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη τριάντα πέντε (35) θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στον σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/u5FHUS8r5kOdhjDB3.

Η εγγραφή των υποψηφίων στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αρχαία και Νέα Ελληνική Φιλολογία» με Κατεύθυνση: «Νέα Ελληνική Φιλολογία» θεωρείται ολοκληρωμένη με την υποβολή της πρωτότυπης αιτήσεως και των δικαιολογητικών κατά το διάστημα 24 Ιουλίου – 30 Σεπτεμβρίου 2017, είτε αυτοπροσώπως, είτε με συστημένη αλληλογραφία (με ευανάγνωστη σφραγίδα κατάθεσης των ΕΛΤΑ μέχρι και την 30ή Σεπτεμβρίου 2017), είτε με courier (ταχυμεταφορά), στη Γραμματεία του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Παλαιό Στρατόπεδο – Ανατολικό Κέντρο, Τ.Κ. 24100, Καλαμάτα (υπόψη κκ. Ειρήνης Μουτάφη, Χριστίνας Νικολαΐδου). Πληροφορίες: τηλ. 27210-65115, 65106, e-mail: [email protected], ιστότοπος του Τμήματος Φιλολογίας: http://phil.uop.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.