Μείωση του αριθμού των εξεταζόμενων μαθημάτων του ΕΠΑΛ

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί oι εγγραφές στα ΕΠΑΛ συνεχίζονται μέχρι τις 11-09-2017. Μέχρι τις 06-09-2017, οι ηλεκτρονικές δηλώσεις προτίμησης εγγραφής σε όλες τις τάξεις των ΕΠΑΛ έχουν ξεπεράσει σε αριθμό τις 81.000.

Ως αποτέλεσμα της έγκαιρης διαδικασίας των εγγραφών του Ιουνίου, αλλά και της εφαρμογής, για πρώτη φορά, των ηλεκτρονικών δηλώσεων προτίμησης, είναι γνωστός πριν την 1η Σεπτεμβρίου, ο αριθμός της συντριπτικής πλειοψηφίας των τμημάτων που θα λειτουργήσουν τη φετινή σχολική χρονιά.

Στη βάση αυτού του προγραμματισμού, κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά, στις 5/9/2017, προσλήψεις 223 αναπληρωτών εκπαιδευτικών Ειδικοτήτων των ΕΠΑΛ, από την Α’ φάση προσλήψεων, πριν από την έναρξη των μαθημάτων.

Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών και την οριστικοποίηση του συνόλου των τμημάτων που θα λειτουργήσουν, θα ολοκληρωθούν και οι προσλήψεις του αναγκαίου αριθμού αναπληρωτών εκπαιδευτικών ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.