ΙΕΠ

Την έναρξη της διαδικασίας προνομοθετικής δημόσιας διαβούλευσης για την κατάρτιση Πλαισίου Στρατηγικής και Δράσεων για την Ενδυνάμωση των Νέων «Νεολαία ’17—-27» ανακοίνωσε την Τετάρτη 2 Αυγούστου, στο ΥΠΠΕΘ, ο Γενικός Γραμματέας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, Παυσανίας Παπαγεωργίου.

Η προνομοθετική δημόσια διαβούλευση θέτει μια σειρά από ερωτήματα με στόχο τη συλλογή παρατηρήσεων, σχολίων και προτάσεων από τους άμεσα ενδιαφερόμενους – τους νέους και τις νέες της χώρας. Τα δεδομένα που θα συγκεντρωθούν θα ληφθούν υπ’ όψιν στο υπό κατάρτιση κείμενο που θα τεθεί – πριν την επίσημη υποβολή του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο – σε ανοικτή δημόσια διαβούλευση, όπως προβλέπεται από τη σχετική διαδικασία.

Το κείμενο βρίσκεται αναρτημένο από σήμερα στο δικτυακό τόπο http://opengov.diavgeia.gov.gr/ και είναι ανοιχτό σε όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο της Συνέντευξης Τύπου του Γ.Γ.Δ.Β.Μ&Ν.Γ. περί της έναρξης και του περιεχομένου της προδιαβούλευσης, μπορείτε να ανατρέξετε στον σύνδεσμο:http://www.minedu.gov.gr/rss/29524-02-08-17-live-parousiasi-tis-diadikasias-prodiavoylefsis-gia-tin-katartisi-plaisiou-stratigikis-kai-draseon-gia-tin-endynamosi-ton-neon-neolaia-17-29

Επιδιώκοντας τη μεγαλύτερη δυνατή ανταπόκριση στη διαδικασία της διαβούλευσης, ζητάμε:
· τη συμμετοχή σας στη διαβούλευση,
· τη διάχυση της πληροφορίας μέσω των δικτύων επαφών σας, καθώς και
· την ανάρτηση στις ηλεκτρονικές σελίδες που τυχόν διατηρείτε του παρακάτω κίτρινου banner «Νεολαία ‘17-‘27» συνδεδεμένο με τον ιστότοπο http://opengov.diavgeia.gov.gr/ Επισυνάπτεται σχετικό αρχείο με την εικόνα του banner.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας.
Πληροφορίες: 210-3443642, 210-3443254

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.