Σύμφωνα με το ΦΕΚ-2604 Β/26-7-17 που δημοσιεύτηκε 26/7/2017 και αναφέρονται αναλυτικά τα κριτήρια επιλογής εκπαιδευτών ΣΔΕ, αναμένονται προκηρύξεις για προσλήψεις σε δομές Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας.

Ανακοινώνουμε στις 25/8/2017 την έναρξη 5 Εξ αποστάσεως ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ επιμορφωτικών σεμιναρίων για τις συγκεκριμένες προκηρύξεις στην τιμή των 190€.

Τα σεμινάρια που μοριοδοτούνται έχουν τους παρακάτω θεματικούς τίτλους:

  1. Εκπαιδευτές Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας (ΜΕΓΙΣΤΑ ΜΟΡΙΑ)
  2. Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων (2,5 ΜΟΡΙΑ)
  3. Σχολική Ψυχολογία (2,5 ΜΟΡΙΑ)
  4. Συμβουλευτική, Επαγγελματικός προσανατολισμός και Mentoring (2,5 ΜΟΡΙΑ)
  5. Διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων (4 ΜΟΡΙΑ)

 

Κάντε κλικ στους θεματικούς τίτλους των σεμιναρίων και ενημερωθείτε αναλυτικότερα

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τα σεμινάρια ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ σε δομές Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  (ΙΕΚ, ΔΙΕΚ, ΠΣΕΚ, ΣΔΕ, ΚΕΚ, ΚΔΒΜ, Φροντιστήρια) & σε ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ (ΓΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΑΔΕΔΔΥ, ΣΕΤΕ, ΓΣΕΕ, ΣΕΒ).

Τα προγράμματα διεξάγονται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως με την μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης μέσω ειδικά σχεδιασμένης πλατφόρμας ακαδημαϊκών προδιαγραφών για την εξ αποστάσεως τηλεεκπαίδευση (LMS), προκειμένου να εξασφαλιστεί σε μεγάλο βαθμό η αυτονομία του εκπαιδευόμενου. Για να δείτε όλα τα προγράμματα που διεξάγονται στο κέντρο μπορείτε να κάνετε κλικ ΕΔΩ και να κλείσετε μία θέση απο τώρα.

Eφόσον εγγραφείτε σε ένα μοριοδοτούμενο σεμινάριο, συμμετέχετε αυτόματα σε μια ακόμα ΔΩΡΕΑΝ μοριοδοτούμενη επιμόρφωση αξίας 175€ διάρκειας 100 ωρών.

 

Επιπλέον, για τους σπουδαστές που επιλέγουν να επμορφωθούν και σε δεύτερο σεμινάριο τους παρέχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και ένα τρίτο σεμινάριο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Είναι μια προσφορά που παρέχεται στους εκπαιδευόμενους προς υποστήριξη μεγαλύτερης μοριοδότησης παρκολουθώντας επιμορφώσεις στην πραγματικά χαμηλότερη τιμή και χωρίς κρυφές χρεώσεις.

!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!! Επιλέγοντας το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education απολαμβάνετε ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ και αναγνώριση.

 

Περισσότεροι από 2000 μαθητές μας, έχουν ήδη ολοκληρώσει τα εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Κόστος 190€ έκαστο

Εγγραφές έως  24 Αυγούστου 2017

 

Πληροφορίες:

Βέροια, Εληάς 1 Όροφος 1ος, Καπετάν Άγρα 6 ισόγειο

Τηλ: 23310 70102,

www.easy-education.gr,

Υπ. Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

 Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 π.μ – 21:00 μ.μ

*Για την περιφερειακή ενότητα Ηπείρου μπορείτε να επικοινωνείτε με το συνεργαζόμενο Κέντρο ΜΕΛΕΤΗ.

Υπεύθυνη σπουδών Ελένη Θάνου.

Τηλ επικοινωνίας 2651003705

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.