Βρισκόμαστε στο Σεπτέμβριο του 2017
Η κυρία Φερνόγυρου αναζητεί το φροντιστήριο με τις πιο λαμπρές επιτυχίες !

-Καλημέρα σας, είστε ο διευθυντής της «Λεγεώνας των επιτυχόντων»;
– Καλημέρα σας μανδάμ, σας καλωσορίζουμε στον τόπο σπουδής μυριάδων επιτυχόντων !

-Θα ήθελα παρακαλώ, ένα αντίγραφο από τη λίστα των επιτυχόντων σας, καθότι στη λίστα του φροντιστηρίου «Ορδές προ των πυλών» ανευρέθη επιτυχών, ετών 65, ο οποίος συνταξιοδοτείται από τον «οργανισμό κομπάρσων υποψηφίων φροντιστηρίων» !
-Μα σας παρακαλώ κυρία Φερνόγυρου, οι λίστες μας είναι αληθείς και εκπροσωπούν λαμπρές επιτυχίες του φροντιστηρίου μας.

-Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, καθότι οι περισσότεροι επιτυχόντες σας φοιτούσαν σε σχολεία 10 χιλιόμετρα μακριά.Θα δεχτώ ως αληθή τη λίστα επιτυχόντων σας, εφόσον μπορέσω να μιλήσω προσωπικώς με τους 5 πρώτους επιτυχόντες !
-Ασφαλώς και μπορείτε, παρακαλώ τηλεφωνείστε !

Περνούν 15 λεπτά…
-Κύριε διευθυντά, ο βαρώνος Von Bismark είπε ότι :
Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται:
1. Πριν από τη μάχη,
2. Κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και
3. Μετά το κυνήγι.

Θα μου επιτρέψετε να αντικαταστήσω το κυνήγι με τις πανελλαδικές !

http://www.patakis.gr/viewshopproduct.aspx?id=748940
Προηγούμενο άρθροΛυσίας, Υπέρ Μαντιθέου: Ετυμολογικά-Λεξιλογικά §§ 20-21
Επόμενο άρθροΛυσίας, Υπέρ Μαντιθέου: Ετυμολογικά-Λεξιλογικά §§ 4-8
Διευθύνω τα φροντιστήρια «Πράξις γκρουπ» στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Για περισσότερα από 20 χρόνια αναζητώ τρόπους που εμπνέουν στους μαθητές το όραμα.Πιστεύω, ότι δεν φτάνει να κάνεις καλό μάθημα, αλλά πρέπει να εφευρίσκεις διαρκώς νέες ιδέες για να ενθαρρύνεις στη γνώση και να προτρέπεις στην επιτυχία.Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιείς τότε, είναι και γνώσεις αλλότριων – φαινομενικά κλάδων. Θήτευσα και μυήθηκα στο παρελθόν στον ημιεπαγγελματικό κινηματογράφο ταινιών μικρού μήκους, καθώς και στην καλλιτεχνική φωτογραφία.Σε αμφότερα τα μέσα ευοδώθηκαν οι επιδόσεις μου σε βαθμό που μου άφησαν εμπειρία ικανοποιητική για να διευθύνω σκηνοθετικά μία παρουσίαση επαγγελματικού προσανατολισμού. Πιστεύω, ότι καλύτερα απ΄όλους μπορούν να χαράξουν το όραμα στους νέους αυτοί, που ζουν καθημερινά μαζί τους και διαθέτουν το απαραίτητο ταλέντο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.