Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη:Εκπαιδευτικά προγράμματα 2017-2018

Σας παρουσιάζουμε τα εκπαιδευτικά προγράμματα της ακαδημαϊκής χρονιάς 2017 – 2018,  τα οποία συμπληρώθηκαν, ανανεώθηκαν και καλύπτουν όλους τους τομείς των Γραμμάτων, των Τεχνών και των Επιστημών.

Συνολικά προτείνονται 152 προγράμματα εκ των οποίων 40 για τους μαθητές των Ε΄+ ΣΤ΄ τάξεων του Δημοτικού, 52 για το Γυμνάσιο και 60 για το Λύκειο.

Στα σχολεία της Περιφέρειας δίνεται η δυνατότητα, κατόπιν αιτήσεως, να  παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα μέσω livestreaming και το skype.

Τα προγράμματα στηρίζουν Ακαδημαϊκοί, Πανεπιστημιακοί Δάσκαλοι, Άνθρωποι των Γραμμάτων, των Τεχνών και των Επιστημών, Ψυχολόγοι, Παιδαγωγοί, Εμψυχωτές και Συγγραφείς.

Όλα ανεξαιρέτως τα προγράμματα του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, που απευθύνονται σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, εγκρίνονται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, παρέχονται δωρεάν, δεν δίνεται ουδεμίας  μορφής διαφημιστικό υλικό και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό επιβλέπει την εξέλιξη των προγραμμάτων.

Οι χώροι του Ιδρύματος, στους οποίους εφαρμόζονται τα προγράμματα, καλύπτουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ασφάλειας και υγιεινής και είναι πλήρως εξοπλισμένοι με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα πρόσβασης σε μαθητές με κινητικά προβλήματα.

Αιτήσεις δεκτές από 1ης Σεπτεμβρίου έως και 10 Οκτωβρίου 2017.

Έναρξη προγραμμάτων Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017.

Υλικό

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.