Τα μεγαλύτερα νυφοπάζαρα γίγνονται εις τας δεξιώσεις γάμου.
Κάθε άπελπις ελεύθερος ανήρ και άπελπις ελευθέρα γυνή ή περίπου ελευθέρα ελπίζει επί τη ανευρέσει συντρόφου.
Ο κανών δεν έχει εξαιρέσεις καθότι περιλαμβάνει εφήβους, νέους, μεσήλικες και υπερήλικες. Βεβαίως, θα ήτο κωμικόν μία μεσήλιξ να ανέμενε την αρπαγήν της εις τα οπίσω της νύφης εκτοξευθείσης ανθοδέσμης ειδικώς όταν έχει εις το παρελθόν η ιδία πολλαπλώς εκσφενδονήσει ανθοδέσμας εις τα οπίσω.
Η μεθοδολογία ενός μεσήλικου καμακιού γάμου έχει ως εξής προς ενημέρωσιν των ενδιαφερομένων μεσήλικων γυναικών :
Στάδιον πρώτον: γίγνεται εμβριθής μελέτη της λίστας προσκεκλημένων ανδρών, ένθα εντοπίζονται οι μονήρεις μπακουριασμένοι μη συνοδευμένοι άνδρες.
Στάδιον δεύτερον: Αναζητώνται πληροφορίαι εις το φεισμπούκιον, εις τας πληροφοριοδότριας κουτσομπόλας φιλενάδας και αλλαχού.
Στάδιον τρίτον: Αναζητείται το όχημα αφίξεως του καμακωτέου ανδρός, αν δηλαδή είναι τουλάχιστον μπεεμβέδιον μην είναι κανένα ξεφτιλοειδές χιουντάιον.
Στάδιον τέταρτον: Ρίπτονται ματιαί φαρμακεραί πλήρεις υποσχέσεων. Γίνονται συστάσεις αμοιβαίως και παραμένει η γυνή επ΄ολίγον εις την διπλανήν άδειαν καρέκλαν. Αναπτύσσονται ευφάντασται προσωπικαί αφηγήσεις όπως ότι ο ανήρ είναι ο έκπτωτος πρήγκιψ του Σαχλαμαριστάν και η γυνή, ότι άρτι αφίχθη εκ του Capo di malakia. Ο ανήρ έχει αρχίσει να φουντώνει εγκεφαλικώς βεβαίως, καθότι λόγω ηλικίας μόνον μεγέθους φασιόλου θα ήταν η φούντωσις η χαμηλωτέρα ούτε κατά διάνοιαν φασιόλου Πρεσπών.
Στάδιον πέμπτον: Δίδεται παραγγελία εις τον ντιτζέιον να πέξει μερικά αστεία καψουροτραγουδάκια από τραλαλά καψουροκαλλιτέχνας. Ο ντιτζέιος γελά και δεν χαλά χατήριον. Το συνεπαρμένον ζεύγος λικνίζεται απαλώς καθώς ο καβαλιέρος συμβολίζει τας νέας υποσχέσεις περί αποκαταστάσεως εις στιμοκώλους εποχάς. Το ραντεβούδιον της επαύριον είναι η νέα ημέρα των ερωτευμένων γεροντοκαψούρηδων.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.