Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης της Νομικής Σχολής στην Αθήνα, την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017, στις 7:00μ.μ., στο Ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρεταννία” (Σύνταγμα).

Πρόγραμμα

  • 7:00 – 7:30 μ.μ. Παρουσίαση της Νομικής Σχολής
  • 7:30 – 9:00 μ.μ. Προσωπική Ενημέρωση / Υποβολή Αιτήσεων

Η Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου είναι η πρώτη αυτοτελής Νομική Σχολή στην Κύπρο και προσφέρει πτυχίο Νομικής Ελληνικού Δικαίου. Είναι αναγνωρισμένη από το Νομικό Συμβούλιο της Κυπριακής Δημοκρατίας, το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε.) και από το ΔΟΑΤΑΠ.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΔΟΑΤΑΠ, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι ομοταγές προς τα Ελληνικά Πανεπιστήμια και οι πτυχιούχοι του έχουν ακαδημαϊκά και επαγγελματικά δικαιώματα.

Υποβολή Αιτήσεων

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εισαγωγή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 (έναρξη μαθημάτων 25 Σεπτεμβρίου 2017).

Σύμβουλοι καθοδήγησης θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για θέματα σπουδών, εισδοχής και στέγασης.

Για περαιτέρω ενημέρωση ή διεύθετηση προσωπικού ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Λουτσία Ναρδή, Υπεύθυνη Γραφείου Εισδοχής, [email protected], τηλέφωνο00357-22713001.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.