Το θεατρικό εργαστήρι Αθήνα, ανακοινώνει διαγωνισμό με σκοπό την παροχή ετήσιας υποτροφίας σε έναν τυχερό που θα παρακολουθήσει από τη νέα σχολική χρονιά (2017-18) απολύτως ΔΩΡΕΑΝ το θεατρικό εργαστήρι για ενήλικες.

Τα μαθήματα στο θεατρικό εργαστήρι για ενήλικες, γίνονται 4 συνεχόμενες ώρες (περιλαμβάνεται ένα διάλειμμα μεταξύ των 2 δίωρων), μία φορά την εβδομάδα. Η ημέρα και οι ώρες των μαθημάτων, διαμορφώνονται σύμφωνα με το πρόγραμμα των εγγεγραμμένων σπουδαστών, προκειμένου να εξυπηρετούνται όλοι. Διαβάστε περισσότερα για το θεατρικό εργαστήρι για ενήλικες

Όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού (εκτός του νικητή της κλήρωσης που θα παρακολουθήσει απολύτως δωρεάν το θεατρικό εργαστήρι για ενήλικες), κερδίζουν μεγάλη έκπτωση που ξεπερνά το 50% από την αρχική τιμή, προκειμένου να παρακολουθήσουν αν το επιθυμούν, το θεατρικό εργαστήρι για ενήλικες.

Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό:
  • Μπορούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό όλοι όσοι ενδιαφέρονται, αρκεί να είναι από 18 ετών και άνω
  • Δεν απαιτείται εγγραφή και δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση.
  • Ο νικητής της κλήρωσης (σε περίπτωση που δεν μπορεί ή δεν θέλει να παρακολουθήσει το θεατρικό εργαστήρι για ενήλικες ο ίδιος), μπορεί να μεταβιβάσει σε όποιο πρόσωπο επιθυμεί την υποτροφία του.
  • Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό μόνο μία φορά. Τα αποτελέσματα των συμμετοχών συγκεντρώνονται σε υπολογιστικό φύλλο όπου ελέγχονται οι διπλοεγγραφές και αποκλείονται οι διπλές, τριπλές κ.ο.κ. συμμετοχές από την κλήρωση.
  • Τελευταία ημερομηνία για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι η 25η Ιουλίου 2017 και ώρα 16:59. Την 25/7/17 και ώρα 17:00 θα αφαιρεθεί η παρακάτω φόρμα (όπου οι συμμετέχοντες συμπληρώνουν τα στοιχεία τους) και μέχρι τις 19:00 θα αναρτηθούν σε αρχείο pdf στην παρούσα σελίδα τα ονοματεπώνυμα όλων των συμμετεχόντων (τα 5 πρώτα γράμματα από τα επώνυμα και το πρώτο γράμμα από τα ονόματα) καθώς και οι αύξοντες αριθμοί τους. 
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στην κληρωτίδα που εμφανίζεται παραπάνω, την 25η Ιουλίου 2017 και ώρα 20:00.
  • Όταν ολοκληρωθεί η κλήρωση και αναδειχθεί ο τυχερός, θα ανακοινωθεί στην παρούσα σελίδα ο αύξων αριθμός της συμμετοχής του τυχερού νικητή καθώς και το επώνυμο με το πρώτο γράμμα από το όνομά του. (π.χ: ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Κ. με αύξοντα αριθμό 405). Επίσης θα αναρτηθεί και το βίντεο της κλήρωσης.
  • Οι όροι της συμμετοχής θεωρούνται υποχρεωτικοί και όλοι οι συμμετέχοντες θεωρείται αυτονόητο ότι τους έχουν αποδεχθεί. 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.