Ευρισκόμεθα εν έτει 1981
Είμαι σφόδρα καψούρης και επίκειται η ωραιοτέρα των εποχών. Αι μέλισσαι εζουζούνισαν εις τους ανθούς, τα αγριολούλουδα εφύτρωσαν εις τους αγρούς, και το διεγερτικόν λιοπύρι ανιστά ορέξεις εις το ακροθαλάσσιον.
Έχω συγκεντρώσει πέντε κολλαριστά πεντοχίλιαρα δραχμάς αλλά δεν μοι φτάνωσιν δια να απολαύσω το κυκλαδίτικον θέρος μετά της αγαπημένης μου.
Ζητώ από την μητέρα επιπροσθέτους επτά χιλιάδας, καθότι αι αρχικαί πέντε δεν θα έφτανον ούτε δια τας καυσίμους μπύρας.
Ω μήτερ μακαριστή, οπόσον με απογοήτευσες όταν μοι είπες: -Δεν σου δίνω τίποτα για να πας μ΄αυτήν που σ΄εχει βάλει στο βρακί της !
Δεν ετόλμησα να επαναλάβω εις τον πατέρα, καθότι εις τοιαύτας περιπτώσεις ήγετο και εφέρετο εκ της μητρός.
Εβγήκα λοιπόν στη ζητιανιά με τάχαμου πρόσχημα, ότι επιθυμώ την αγοράν νέας φωτογραφικής μηχανής και η μήτηρ δεν μοι δίδει δια να μη ξεμυαλιστώ με το φωτογραφικόν τάλαντον. Μία καλή μου θεία και εις ξάδελφος ευαισθητοποιούνται και επιτέλους αναχωρώ μετά της καλής μου.
Ω τι πανδαισία το θέρος το ερωτικόν, με το φυσαγέριον εκ του Αιγαίου, με τα παραλιακά μπαράκια να παίζωσιν τους Boney-M και τους Bee Gees, με την αγκαλιά της ποθητής μου να με συντροφεύει με λόγια ερωτικά !
Όμως το παραδάκιον πάπαλα εντός πέντε ημερών και ηναγκάσθην να καταναλώνω εκ του οβολού της συντροφιάς. Και η συντροφιά αύτη ήρχησεν να δυσανασχετεί. Να σου εγώ προσποιούμαι ότι αναμένω έμβασμα εκ των ΕΛΤΑ το οποίον είχεν τεχνικόν θέμα. Και η δυστρόπισις επεδεινώθη και η αγκαλιά εξηφανίσθη μαζί με άλλας συνομολογουμένας ερωτικάς στερήσεις.
Ηκολούθησα λοιπόν την αποστασιοποίησιν, καθώς οι δρόμοι μας εχώρισαν. Τζάμπα επήγε και η ερωτική ποίησις τζάμπα και ο οίστρος του πουνέντε που χάιδευε τα κορμιά στο ακροθαλάσι.
Οπόσον μήτερ είχες δίκαιον περί βρακίων, αν σε ήκουγον θα είχον τουλάχιστον καινουργή φωτογραφικήν μηχανήν !

Προηγούμενο άρθροΗ άλλη ερμηνεία για τον viral “Νταή του Καλλιμάρμαρου”
Επόμενο άρθροΚ. Γαβρόγλου: Με εθνικό απολυτήριο η εισαγωγή στα πανεπιστήμια
Διευθύνω τα φροντιστήρια «Πράξις γκρουπ» στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Για περισσότερα από 20 χρόνια αναζητώ τρόπους που εμπνέουν στους μαθητές το όραμα.Πιστεύω, ότι δεν φτάνει να κάνεις καλό μάθημα, αλλά πρέπει να εφευρίσκεις διαρκώς νέες ιδέες για να ενθαρρύνεις στη γνώση και να προτρέπεις στην επιτυχία.Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιείς τότε, είναι και γνώσεις αλλότριων – φαινομενικά κλάδων. Θήτευσα και μυήθηκα στο παρελθόν στον ημιεπαγγελματικό κινηματογράφο ταινιών μικρού μήκους, καθώς και στην καλλιτεχνική φωτογραφία.Σε αμφότερα τα μέσα ευοδώθηκαν οι επιδόσεις μου σε βαθμό που μου άφησαν εμπειρία ικανοποιητική για να διευθύνω σκηνοθετικά μία παρουσίαση επαγγελματικού προσανατολισμού. Πιστεύω, ότι καλύτερα απ΄όλους μπορούν να χαράξουν το όραμα στους νέους αυτοί, που ζουν καθημερινά μαζί τους και διαθέτουν το απαραίτητο ταλέντο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.