foititiko stegastiko epidoma

σε Forum φιλοσοφικής είναι αναρτημένα τα παρακάτω σχόλια:

ειμαι 23 κ εχω παρει πτυχιο απο το δεκεμβρη.εχω καρτα ανεργιας μηπως κ βρω πιο ευκολα δουλεια (ο,τιδηποτε) αλλα @@.ολοι θελουν προυπηρεσια,αλλιως σου λενε να δουλευεις χωρις μισθο γυρω στο 6μηνο(!),μεχρι να μαθεις τη δουλεια.φυσικα δεν αποκλειεται μετα να σε στειλουν κ να παρουν αλλο σκλ…εε μαθητευομενο υπαλληλο.ο ασεπ μου περασε απο το μυαλο,αλλα δε με ψηνει,αφου το ποσοστο επιτυχιας ειναι 2% κ η επομενη προσληψη απο το 2015 κ μετα (και αν).ετσι κ αλλιως μπηκα στο ιστορικο αρχαιολογικο μονο επδ μ αρεσε,ειχα 2000 μορια παραπανω κ τα “πεταξα”,οποτε δεν ηταν ποτε το ονειρο μου η εκπαιδευση.σκεφτομαι να παω επαρχια μονιμα κ να βρω εκει καμια δουλεια

/////////////////////////////////////////////////
προσωπικά έχω ήδη αποφοιτήσει και μπορώ να σας πω από πρώτο χέρι ότι η κατάσταση είναι τραγική, ειδικά για τους απόφοιτους Ιστορίας και Αρχαιολογίας όπως εγώ. Στην αρχή λες δεν πειράζει, θα βρω κάποια δουλειά για να αποκτήσω προϋπηρεσία και μετά βλέπουμε…Για πόσο καιρό όμως αντέχει κάποιος να απαντά σε τηλέφωνα, να κάνει προώθηση προϊόντων ή να δουλεύει σε κατάστηματα;Γιατί αν ανοίγατε μέχρι εχθές οποιαδήποτε εφημερίδα μόνο τέτοιες αγγελίες θα βλέπατε, τώρα ούτε και αυτές.. Δεν έχω πρόβλημα με κανένα από τα παραπάνω επαγγέλματα, απλώς ο διαρκής συμβιβασμός αργά ή γρήγορα οδηγεί σε απογοήτευση ακόμη και κατάθλιψη.

Το να βρεις δουλειά πάνω στο αντικείμενό σου είναι πλέον όνειρο θερινής νυκτός, ίσως ενδεχομένως οι καθηγητές ξένων γλωσσών να είναι περισσότερο τυχεροί. Οι ανθρωπιστικές επιστήμες έχουν απαξιωθεί σε μεγάλο βαθμό, και μόνο όσοι σπουδάζουν κάτι σχετικό με καινούργιες τεχνολογίες έχουν προοπτικές.

Τα πράγματα έχουν αγριέψει πολύ, από τη μια λες να έχεις μια οποιαδήποτε δουλειά για να έχεις ένα δικό σου εισόδημα, και από την άλλη όμως σε αναγκάζουν να δουλεύεις για ψίχουλα, πολλές φορές χωρίς ένσημα, σε ότι ωράρια τους βολεύουν, κάτω από συνθήκες φοβερής πίεσης..(δεν είναι λόγια του αέρα, σας μεταφέρω δικές μου εμπειρίες).

Η φοιτητική ζωή είναι ότι καλύτερο και εύχομαι σε όσους σπουδάζουν ακόμη να απολαμβάνουν κάθε λεπτό.
/////////////////////////////////////

περισσότερα εδώ

sep4u.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.