Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, αναγνωρισμένο από το Υπουργείο παιδείας, έρευνας & Θρησκευμάτων και πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ), με κωδικό αδείας 6603,  διοργανώνει:

Εξ αποστάσεως σεμινάρια διάρκειας 250 ωρών, επιμόρφωσης σε θέματα εκπαίδευσης εκπαιδευτών στο θεσμό της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του Προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν αναβαθμίσει τις γνώσεις τους σε θέματα της φιλοσοφίας της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και σε θέματα που αφορούν στο εκπαιδευτικό σύστημα εν γένει και, ειδικότερα, στο σύστημα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης. Επιπλέον, θα έχουν βελτιώσει τις ικανότητές τους ως εκπαιδευτές ενηλίκων και θα έχουν βελτιώσει τις εκπαιδευτικές πρακτικές τους.

Κατηγορίες στις οποίες απευθύνεται το σεμινάριο:

– Σε πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ & ΤΕΙ) της ημεδαπής και αλλοδαπής

– Σε εκπαιδευτικούς, μονίμους και ωρομισθίους, που εργάζονται ή πρόκειται να εργαστούν σε Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης Ειδικής Αγωγής και Δημόσιες Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης

– Σε φοιτητές – σπουδαστές, που τους ενδιαφέρει ο χώρος της εκπαίδευσης ενηλίκων και ειδικότερα αυτός των Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης, των Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης Ειδικής Αγωγής και των Δημόσιων Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Οι εκπαιδευόμενοι που πραγματοποιούν το σεμινάριο παίρνουν το μέγιστο αριθμό μορίων στις προκηρύξεις των Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης, Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης Ειδικής Αγωγής και Δημόσιων Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης στο πεδίο της επιμόρφωσης στο θεσμό της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Το πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο εξ αποστάσεως κατάρτισης, η οποία περιλαμβάνει:

  • Μελέτη εκπαιδευτικού υλικού που αφορά «στο θεσμό της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης».
  • Εκπόνηση εργασιών, σε πεδία σχετικά με το περιεχόμενο του προγράμματος.

Στόχος προγράμματος:

Το πρόγραμμα έχει ως σκοπό να παρέχει στους εκπαιδευόμενους εξειδίκευση σε θέματα εκπαίδευσης εκπαιδευτών ενηλίκων στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης Ειδικής Αγωγής και στις Δημόσιες Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης.

 Γιατί να το παρακολουθήσω:

 1. Το σεμινάριο μοριοδοτείται με το μέγιστο αριθμό μορίων (3) σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΙΝΕΔΙΒΙΜ με θέμα: «Κριτήρια  και  Μοριοδότηση  για  την επιλογή Διευθυντών στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.)» και Αρ. Πρωτ. 6196/26-06-2014.

 2. Το σεμινάριο μοριοδοτείται με το μέγιστο αριθμό μορίων (2) σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΙΝΕΔΙΒΙΜ με θέμα: «Κριτήρια και διαδικασία επιλογής των εκπαιδευτών ενηλίκων στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) και στις Δημόσιες Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΣΕΚ) του ν. 4186/2013 (Α’ 193)» και Αρ. Πρωτ. K1/122418/25-07-2016.

 3. Το σεμινάριο μοριοδοτείται με 2 μόρια σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΙΝΕΔΙΒΙΜ με θέμα: «Κριτήρια και Μοριοδότηση για την επιλογή Υποδιευθυντών στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.)» και Αρ. Πρωτ. K1/122390/25-07-2016.

 4. Το σεμινάριο μοριοδοτείται με το μέγιστο αριθμό μορίων (2) σύμφωνα με το ΦΕΚ με θέμα: «Καθορισμός Κριτηρίων και διαδικασίας αξιολόγησης και επιλογής, των με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου εκπαιδευτών ενηλίκων, των Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ.), των Πειραματικών Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Π.Σ.Ε.Κ.) και των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) του ΟΑΕΔ» (Αρ. Φύλλου 1961/30-06-2016).

 5. Το σεμινάριο εξασφαλίζει ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα για απασχόληση σε Ιδιωτικούς Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς (Κολλέγια, ΚΕΣ, ΚΕΚ, ΙΕΚ, Φροντιστήρια, ΚΔΒΜ, ΚΕΣ).

Επιπλέον, η παρακολούθηση του προγράμματος αναμένεται να ωφελήσει τους συμμετέχοντες, τόσο γνωστικά όσο και επαγγελματικά. Συγκεκριμένα, όλοι όσοι ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα αναμένεται:

6. Να έχουν αποκτήσει γνώση του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος και των μορφών επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

7. Να πραγματοποιούν διδακτικούς σχεδιασμούς που να εναρμονίζονται με τη φιλοσοφία και τους στόχους της εκπαίδευσης ενηλίκων.

8. Να οργανώνουν προγράμματα διδασκαλίας.

9. Να χρησιμοποιούν αποτελεσματικές μεθόδους προσέγγισης της διδασκαλίας σε Δομές Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

10. Να έχουν αποκτήσει αυξημένα επαγγελματικά προσόντα, επικυρωμένα με βεβαίωση παρακολούθησης.

 Ενδεικτικά αναφέρονται οι παρακάτω θεματικές ενότητες:

1.Εισαγωγή στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση

2.Εκπαιδευτικό σύστημα

3.Το σύστημα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης

4.Η χρηματοδότηση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης

5.Κατάρτιση εκπαιδευτών επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης

6.Επαγγελματικός προσανατολισμός και συμβουλευτική

7.Τάσεις και προοπτικές

Με το πέρας του σεμιναρίου χορηγείται:

Βεβαίωσης Επιμόρφωσης σεμιναρίου με τίτλο: «Πρόγραμμα επιμόρφωσης στο θεσμό της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης»

Συνοδευτικό έντυπο europass με ανάλυση των θεματικών ενοτήτων και του τρόπου υλοποίησης του προγράμματος, αποδίδοντας και τις ευρωπαϊκές πιστωτικές μονάδες ECVET.

 Λόγω της υιοθέτησης του Εθνικού Πλαισίου Διασφάλισης Ποιότητας στην εκπαίδευση από μέρους μας αποδίδεται και επιπρόσθετο έντυπο αναλυτικής πορείας του καταρτιζομένου κατά την διάρκεια του προγράμματος σπουδών που έχει επιλέξει (αναλυτική Βαθμολογία & σχολιασμός απόδοσης από τον επιστημονικά υπεύθυνο του έργου)

Παρακολούθηση εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μοριοδοτούμενου επιμορφωτικού σεμιναρίου 100 ωρών στην Οργάνωση και τον Σχεδιασμό Διδασκαλίας σε ενήλικους και ανήλικους εκπαιδευομένους.

Τιμολογιακή Πολιτική:

Το αρχικό κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 350€ με 2 δόσεις

Με προεξόφληση των διδάκτρων το κόστος ανέρχεται στα 290€

Για κατόχους κάρτας ανεργίας και για φοιτητές το κόστος ανέρχεται στα 290€ με 2 δόσεις

Για ΑΜΕΑ το κόστος ανέρχεται στα 270€ με 2 δόσεις

Για group5+ (από 5 άτομα και πάνω) το κόστος ανέρχεται στα 190€

Δικαιολογητικά αίτησης συμμετοχής:

Αίτηση ηλεκτρονικά στο: www.easy-education.gr

Απλή φωτοτυπία ταυτότητας

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα

Αποδεικτικό κατάθεσης διδάκτρων ή προκαταβολής

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Περίοδος εγγραφών:

Εγγραφές έως και 14/07/2017

 Έναρξη επόμενου τμήματος 17/07/2017

Τρόπος & τόπος υποβολής δικαιολογητικών:

1.     Ηλεκτρονικά σκαναρισμένα τα δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση:      [email protected]

2.     Aποστολή φακέλου με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην διεύθυνση: EASY-EDUCATION,ΕΛΗΑΣ 1, 59100, ΒΕΡΟΙΑ, 23310-22004

3.     Αποστολή μέσω fax: 2311112908

Καταβολή Διδάκτρων:

Τράπεζα πειραιώς

Αριθμός Λογαριασμού: GR 07 0172 2430 0052 4306 3022 541

Δικαιούχος Λογαριασμού: ΜΟΥΡΤΖΙΛΑΣ Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κωδικός έργου: ΕΣΕΘΕΕΚ015

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην απόδειξη κατάθεσης θα πρέπει να αναφέρεται οπωσδήποτε ο Κωδικός έργου καθώς και το ονοματεπώνυμο του καταθέτη.

Πληροφορίες:

Βέροια,Εληάς 1 Όροφος 1ος, Καπετάν Άγρα 6 ισόγειο

Τηλ: 23310 70102,

www.easy-education.gr,

Υπ. Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 π.μ – 21:00 μ.μ

*Για την περιφερειακή ενότητα Ηπείρου μπορείτε να επικοινωνείτε με το συνεργαζόμενο Κέντρο ΜΕΛΕΤΗ.

Υπεύθυνη σπουδών Ελένη Θάνου.

Τηλ επικοινωνίας 2651003705

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.