Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Δημιουργική Γραφή” του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Κοινό Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Δημιουργική Γραφή” (Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο – Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας) και το Τμήμα Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου ανακοινώνουν τη διοργάνωση του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα «Δημιουργική Γραφή» από τις 6 έως τις 8 Οκτωβρίου 2017 στην Κέρκυρα, στους χώρους του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Το Συνέδριο είναι αφιερωμένο στον συνθέτη και δημιουργό Θάνο Μικρούτσικο.

Στην Ολομέλεια του Συνεδρίου θα μιλήσουν οι:

  • Andrew Cowan (Καθηγητής, Υπεύθυνος Δημιουργικής Γραφής, Διευθύνων Σύμβουλος Σχολής Λογοτεχνίας, Δράματος και Δημιουργικής Γραφής, Πανεπιστήμιο East Anglia, Η.Β.)
  • Fiona Sampson (Καθηγήτρια Ποίησης, Πανεπιστήμιο Roehampton, Λονδίνo, Διευθύντρια Κέντρου Ποίησης Roehampton, Εκδότρια Περιοδικού Poem)
  • Peter Salmon (Συγγραφέας, Καθηγητής Δημιουργικής Γραφής, Πρώην Διευθυντής Κέντρου John Osborne/ The Hurst Arvon Centre) και
  • Alin Taşçıyan (Κριτικός Τέχνης, Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης κριτικών Τέχνης FIPRESCI)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Προσκαλούνται  ερευνητές και μελετητές της Δ.Γ., μέλη Δ.Ε.Π., εκπαιδευτικοί, διδάκτορες, υποψήφιοι διδάκτορες και μεταπτυχιακοί φοιτητές να συμμετάσχουν με προφορικές εισηγήσεις.

Διάρκεια εισήγησης: 15΄

Για την υποβολή των περιλήψεων είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας που βρίσκεται στον σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeckqG7niwt3PuXUaucVxr_mZDnhro5EKYFfbPKC6MZVhCnoQ/viewform?c=0&w=1&fbzx=-9207656009002606000

Ως καταληκτική προθεσμία υποβολής των περιλήψεων ορίζεται η 5η Ιουλίου 2017. Οι οριστικές απαντήσεις αποδοχής της ανακοίνωσης από την Επιστημονική  Επιτροπή του Συνεδρίου θα ανακοινωθούν στα μέσα Ιουλίου 2017.

Επίσημος Ιστοχώρος: http://cwconference.web.uowm.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.