H παιδική θεατρική παράσταση “Φάρμα του Διαδικτύου” θα ανεβεί στο Θέατρο Πέτρας στις 29 Μαΐου, στις 20:30, από τη θεατρική ομάδα ΧΙΛΙΟΔΕΝΤΡΙ. Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά 4-12 ετών και η είσοδος είναι δωρεάν.

Η πρωτοποριακή παράσταση βασίζεται στο ομώνυμο παιδικό βιβλίο, εκπαιδεύοντας με τρόπο άμεσο και διασκεδαστικό τους μικρούς θεατές να αναγνωρίζουν και να προστατεύονται από τους «λύκους» του διαδικτύου. Τα παιδιά μαθαίνουν να θωρακίζονται απέναντι σε κινδύνους όπως: λήψη ηλεκτρονικών μηνυμάτων από αγνώστους, αποκάλυψη στοιχείων, συναντήσεις με αγνώστους στο διαδίκτυο, δημοσίευση προσωπικών φωτογραφιών, ρατσισμός.

Το βιβλίο μαζί με την παράσταση έχουν διακριθεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ως μια από τις πιο εμπνευσμένες πρακτικές που βοηθούν τα παιδιά να ανακαλύψουν βασικούς κανόνες ασφάλειας στο Διαδίκτυο, και συμπεριλήφθηκε στην ειδική πανευρωπαϊκή έκδοση του ιδρύματος Evens για τον Ψηφιακό αλφαβητισμό στην Ευρώπη (το μοναδικό έργο από την Ελλάδα).

Διεύθυνση: Θέατρο Πέτρας, Τέρμα Λεωφόρου 25ης Μαρτίου και Σουλίου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.