Βρισκόμαστε στο Μάιο του 2017.
Ο υπουργός παιδείας κατά τη διάρκεια ενός καταγγελτικού λόγου του στη Βουλή των Ελλήνων στηλιτεύει το προηγούμενο ανταγωνιστικό καπιταλιστικό σύστημα που στέρησε από τους νέους το ποτό του Σαββατόβραδου και τον έρωτα της εφηβείας.

Δηλώνει, πως για το λόγο αυτό θα καταργήσει τις πανελλαδικές εξετάσεις, ώστε οι νέοι να ξαναερωτευτούν και να ξαναπιούν, απολαμβάνοντας την εφηβεία τους.

Οι φροντιστές ανησυχούν για την πρόθεση κατάργησης των πανελλαδικών και μετατρέπουν σε κλαμπ και μπαρ τα φροντιστήρια προκειμένου να μη χάσουν την πελατεία τους.

Η κυρία Φερνογύρου αναζητεί το κατάλληλο φροντιστηριομπάρ για να γράψει το Ριρή.

-Καλησπέρα σας, Φερνογύρου ονομάζομαι και ενδιαφέρομαι να γράψω το γιο μου το Ριρή σε ένα πρόγραμμα ποτού και έρωτα, σύμφωνο με τις προδιαγραφές του υπουργείου παιδείας.
-Καλώς ήρθατε στον «ΑΣΠΡΟ ΠΑΤΟ».

-Δεν σας κρύβω, ότι μόλις ενημερώθηκα από τη «ΜΕΘΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ» καθώς και από τα «ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ»
-Μα τι λέτε τώρα κυρία Φερνογύρου, στη «ΜΕΘΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ» έκανε αιφνιδιαστικό έλεγχο κυβερνητικό κλιμάκιο της επιθεώρησης εργασίας και βρήκε ποτά μπόμπες λίαν επικίνδυνα για την υγεία του Ριρή ! Όσο για τα «ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ», ένα μόνο θα σας πω, ότι πρόκειται για αλυσίδα με έδρα στη Μύκονο και πρώτο βραβείο στην «έμφυλη εβδομάδα» του υπουργείου παιδείας !

-Τέλος πάντων, πείτε μου τι παραπάνω προσφέρετε από τους ανταγωνιστές σας.
-Να σας πω ! Εμείς ελέγχουμε την ποιότητα ποτών που σερβίρουμε, γιατί έχουμε δικό μας παρασκευαστήριο ποτών, καθότι οι καθηγητές μας, αφού δεν γράφουν πια σημειώσεις, ασχολούνται με την παραγωγή ποτών. Δοκιμάστε παρακαλώ αυτό το υπέροχο cherry που έφτιαξε ο μαθηματικός μας ! Επιπλέον, επειδή ο αξιότιμος υπουργός μας στη βουλή των Ελλήνων έθεσε θέμα ελλειμματικού έρωτος των νέων, εμείς φροντίσαμε να δημιουργήσουμε γραφείο νεανικών συνοικεσίων, το «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ» προκειμένου οι μαθητές μας να βρίσκουν ευκολότερα το ταίρι τους ! Δοκιμάστε όμως και το λικεράκι αυτό που έφτιαξε ο φυσικός μας.

-Κύριε Διευθυντά του «ΑΣΠΡΟΥ ΠΑΤΟΥ» αναρωτιέμαι αν έχετε τμήματα ενηλίκων αποφοίτων στο φροντιστηριομπάρ σας, καθότι πάντα είχα το όνειρο εισαγωγής στις δημόσιες σχέσεις. Σερβίρετε παρακαλώ ένα cherry ακόμη και ενημερώστε με για τα τμήματα «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ» ενηλίκων που διαθέτετε !


Αρθρογραφία:Η ελαφρια πλευρά της ζωής

Προηγούμενο άρθροΠαιδική θεατρική παράσταση “Φάρμα του Διαδικτύου”
Επόμενο άρθροΣημαντική η προσφορά της έρευνας του ΚΑΝΕΠ – ΓΣΕΕ αλλά…
Διευθύνω τα φροντιστήρια «Πράξις γκρουπ» στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Για περισσότερα από 20 χρόνια αναζητώ τρόπους που εμπνέουν στους μαθητές το όραμα.Πιστεύω, ότι δεν φτάνει να κάνεις καλό μάθημα, αλλά πρέπει να εφευρίσκεις διαρκώς νέες ιδέες για να ενθαρρύνεις στη γνώση και να προτρέπεις στην επιτυχία.Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιείς τότε, είναι και γνώσεις αλλότριων – φαινομενικά κλάδων. Θήτευσα και μυήθηκα στο παρελθόν στον ημιεπαγγελματικό κινηματογράφο ταινιών μικρού μήκους, καθώς και στην καλλιτεχνική φωτογραφία.Σε αμφότερα τα μέσα ευοδώθηκαν οι επιδόσεις μου σε βαθμό που μου άφησαν εμπειρία ικανοποιητική για να διευθύνω σκηνοθετικά μία παρουσίαση επαγγελματικού προσανατολισμού. Πιστεύω, ότι καλύτερα απ΄όλους μπορούν να χαράξουν το όραμα στους νέους αυτοί, που ζουν καθημερινά μαζί τους και διαθέτουν το απαραίτητο ταλέντο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.