Με έκπληξη διαβάσαμε ανακοίνωση που εξέδωσε μόλις το Υπουργείο Παιδείας. Από την ανακοίνωση αυτή (!) πληροφορηθήκαμε σήμερα ότι το ΔΣ της ΟΙΕΛΕ είχε συνάντηση με το ΓΓ του Υπουργείου, τον κ. Παντή. Αυτό δεν ισχύει. Μετά την πληροφόρηση που είχαμε για τη μη συνάντηση με τον Υπουργό, μας προτάθηκε να συναντηθούμε με τη Διευθύντρια του Υπουργού κ. Μουτζούρογλου. Ωστόσο, υπήρξε ομοφωνία των μελών του ΔΣ, όχι για λόγους υποτίμησης οποιουδήποτε – άλλωστε είναι αδιανόητο Ομοσπονδία εργαζόμενων να δείχνει ασέβεια στην εργασία κάθε ανθρώπου – αλλά για λόγους πολιτικού συμβολισμού ιδιαίτερα στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της ιδιωτικής εκπαίδευσης να δούμε εκπρόσωπο της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας (Υπουργό, Υφυπουργό, Γεν. Γραμματέα) που φέρει πολιτική ευθύνη και να ακούσουμε τις απόψεις του για όσα πρόκειται να νομοθετηθούν.

Διευκρινίζουμε τη θέση μας με σαφήνεια. Οποτεδήποτε ζητηθεί συνάντηση από εκπρόσωπο της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, η ΟΙΕΛΕ θα ανταποκριθεί όπως πράττει πάντοτε, σεβόμενη τους θεσμούς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.