Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με αφορμή την συμπλήρωση των 20 χρόνων λειτουργίας του, διοργανώνει την εβδομάδα επιστήμης και πολιτισμού στην Πάτρα, από την 7η Μαΐου 2017 έως και την 14η Μαΐου 2017.
Συγκεκριμένα, την Κυριακή 7/5 στις 20:00 παρουσιάζει την ”επίσημη” πρώτη συναυλία της συμφωνικής ορχήστρας του ΕΑΠ, που ιδρύθηκε στο πλαίσιο λειτουργίας των πολιτιστικών ομάδων, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα.
Στη συνέχεια από την Τετάρτη 10/5 έως και το Σάββατο 13/5, θα πραγματοποιηθεί το Patras Science Festival, που τελεί υπό την αιγίδα του ΕΑΠ και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου και σε επιλεγμένους χώρους της πόλης, με θέμα “Ανακαλύψτε την επιστήμη στην καθημερινότητά σας“. Τετάρτη , Πέμπτη, Παρασκευή από 9:00 έως 14:00 και το Σάββατο από 11:00 έως 19:00 θα γίνουν επισκέψεις σχολείων όπου τα παιδιά και οι καθηγητές θα ξεναγηθούν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του ΕΑΠ. (πληρ. [email protected])
Την Κυριακή 14/5 από 11:00 έως 13:30 θα διεξαχθεί σεμινάριο με τον Δήμο Αβδελιώδη με θέμα “Ο Έλεγχος και ο τρόπος εκφοράς του λόγου ως ρυθμιστής της σημασίας και του νοήματος” στην Βιβλιοθήκη του ΕΑΠ (Πατρών Κλάους 183), ενώ το απόγευμα στις 20:00 θα παρουσιασθεί η θεατρική παράσταση “Πλάτωνας, Απολογία Σωκράτη” σε σκηνοθεσία του Δ. Αβδελιώδη στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα.

dt

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.