Συμπόσιο στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Φιλολογίας Ιωαννίνων

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Φιλολογίας Ιωαννίνων (ειδίκευση Κλασικής Φιλολογίας), και των δραστηριοτήτων του Εργαστηρίου Κλασικής Φιλολογίας ανακοινώνεται η διοργάνωση του Ε’ Ετήσιου Συμποσίου Μεταπτυχιακών Φοιτητών & Υποψηφίων Διδακτόρων Κλασικής Φιλολογίας, που θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα κατά το πρώτο πενθήμερο του Ιουνίου 2017.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι (όσοι είναι εγγεγραμένοι σε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ή εκπονούν Διδακτορική Διατριβή) να αποστείλουν ηλεκτρονικά (αρχείο doc ή docx) στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Συμποσίου τον τίτλο και την περίληψη της εισήγησής τους (έως 300 λέξεις), καθώς και τα προσωπικά τους στοιχεία: ονοματεπώνυμο, ιδιότητα (Μετ. Φοιτ. / Υπ. Διδ.), το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα στο οποίο υπάγονται, ένα e-mail, και τον τηλεφωνικό τους αριθμό. Το θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος οφείλει να είναι: «Ε’ Συμπόσιο Μεταπτυχιακών Φοιτητών».

Η διάρκεια της κάθε εισήγησης ορίζεται αυστηρά στα είκοσι λεπτά (20ή, ενώ θα ακολουθεί συζήτηση πέντε έως δέκα λεπτών (5-10′).

Ενημερώνουμε πως λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων του Πανεπιστημίου, οι συμμετέχοντες καλούνται να καλύψουν μόνοι τους τα έξοδά τους.

Προθεσμία Υποβολής Περιλήψεων: 07/05/2017.

Απάντηση Αποδοχής: 14/05/2017.

Τα μέλη της Ορνανωτικής Επιτροπής

Δημογλίδης Βασίλειος, Μεταπτυχιακός Φοιτητής, [email protected]
Κατσιμπόκη Αικατερίνη, Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια, [email protected]
Σάρρας Παύλος, Μεταπτυχιακός Φοιτητής, [email protected]

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.