Το Τμήμα Νηπιαγωγών της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, οργανώνει και λειτουργεί για το ακαδημαϊκό έτος 2017‐2018 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο:

«Επιστήμες της Αγωγής: Εκπαίδευση στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού» (Υ.Α. αρ. 3910 ΦΕΚ 1578/03‐06‐2016 τ. Β΄) το οποίο απονέμει:

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στις «Επιστήμες της Αγωγής: Εκπαίδευση στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού»

Το Π.Μ.Σ. σύμφωνα με τon Ν. 3848/2010 πληροί τις προϋποθέσεις εξασφάλισης της παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας. Το αντικείμενο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών έχοντας ως

αφετηρία το διεθνή πολιτικό και πολιτισμικό ανταγωνισμό, τη σύγχρονη επιστημονική και τεχνολογική εξέλιξη και διεύρυνση του επαγγελματικού χώρου σε συνάφεια με τα επικείμενα εργασιακά προβλήματα, επικεντρώνεται στις εκπαιδευτικές και αναπτυξιακές ανάγκες του ανθρώπινου δυναμικού. Δίνεται προτεραιότητα στις επικοινωνιακές δεξιότητες σε συνδυασμό με τη διαμόρφωση “ηγετικών” προσωπικοτήτων, σε ζητήματα ανάπτυξης και διαχείρισης της επικοινωνίας, ανάπτυξης “ηγετικών” δεξιοτήτων για υψηλόβαθμα στελέχη φορέων και οργανισμών, σε στρατηγικές και πολιτικές στο πεδίο των Επιστημών της Αγωγής.

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.