Από την Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Θερινού Πανεπιστημίου «Ελληνική Γλώσσα, Πολιτισμός και ΜΜΕ» που οργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και υποστηρίζεται από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές για το πρόγραμμα έχουν ξεκινήσει. Το 3ο Θερινό Πανεπιστήμιο θα πραγματοποιηθεί στην Άνδρο από 9 έως 16 Ιουλίου και φέτος θα έχει ως ειδικό θέμα του τη λογοκρισία και τα όρια του επιτρεπτού λόγου. 

Το πρόγραμμα, τη διαχείριση του οποίου έχει η Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, προσφέρεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, απόφοιτους, υποψήφιους διδάκτορες, ερευνητές, εκπαιδευτικούς και δημοσιογράφους. Το 3ο Θερινό Πανεπιστήμιο περιλαμβάνει καθημερινές τετράωρες διαλέξεις, εργαστήρια, συναντήσεις ανταλλαγής ιδεών στο τέλος κάθε εργαστηρίου/διάλεξης, καθώς και πολιτιστικές δραστηριότητες και εκπαιδευτικές εκδρομές. Στο πρόγραμμα θα διδάξουν κορυφαίοι ακαδημαϊκοί Καθηγητές από ελληνικά και ξένα Πανεπιστήμια. Χορηγός επικοινωνίας του συγκεκριμένου προγράμματος είναι για δεύτερη χρονιά η ΕΡΤ και το 1ο πρόγραμμα.

Πληροφορίες για υποβολή βιογραφικών και εγγραφές: κ. Νικολέττα Τσιτσανούδη – Μαλλίδη, Ακαδημαϊκή Διευθύντρια 3ου Θ.Π., [email protected] και στην ιστοσελίδα του προγράμματος summerschool.ac.uoi.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.