Σε απάντηση του με αρ. πρωτ. 3039/Φ.22.7/17-02-2017 εγγράφου σας, σας ενημερώνουμε ότι εγκρίνουμε την διοργάνωση από την Διεύθυνσή σας, δια της Υπεύθυνης Πολιτιστικών Θεμάτων, του 1ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού Μήκους με θέμα «Filmmakers 2017 – Oι μαθητές κινηματογραφούν…», ο οποίος
περιλαμβάνει τις εξής τρεις κατηγορίες:
Α. Ταινία μυθοπλασίας – Β. Ταινία κινουμένων σχεδίων – Γ. Δημιουργικό Ντοκιμαντέρ Ο διαγωνισμός απευθύνεται στους/στις μαθητές/τριες των Γυμνασίων και των Λυκείων της χώρας με σκοπό, μεταξύ άλλων, να τους δώσει τη δυνατότητα από θεατές-καταναλωτές εικόνων, να γίνουν οι ίδιοι μελετητές- ερευνητές και να αναπτύξουν κριτική στάση απέναντι στις εικόνες και τον κόσμο που τους περιβάλλει. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή υποψηφιοτήτων στον διαγωνισμό είναι η 7η Απριλίου 2017, ώρα 16:00.
Οδηγίες σχετικά με την διεξαγωγή του διαγωνισμού και τους όρους συμμετοχής σε αυτόν θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Δ.Δ.Ε. Β’ Αθήνας: http://dide-v-ath.att.sch.gr Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων Ειρήνη – Μαρία Κουρή ( τηλέφωνο: 210 6017 220, e-mail: [email protected] )
Η συμμετοχή των μαθητών στον διαγωνισμό είναι δωρεάν, προαιρετική και χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΠΑΝΤΗΣ

Προηγούμενο άρθροΗ μαγευτική αισθητική των βιβλίων
Επόμενο άρθροΜετά τα Φυσικά-Αριστοτέλης
Ο Μανόλης I. Μαυρακάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Από το 2000 εργάζεται ως καθηγητής φιλόλογος σε σχολεία και φροντιστήρια της Μέσης Εκπαίδευσης. Από το 2018 συνεργάζεται με τις εκδόσεις Πατάκη εκδίδοντας σημαντικό αριθμό βιβλίων για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Είναι δημιουργός και διαχειριστής της εκπαιδευτικής σελίδας filologikos-istotopos.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.