Το Νέο Μηχανογραφικό

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, με έδρα τη Λευκωσία, και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με έδρα τη Λεμεσό, ενημερώνουν όλους τους ενδιαφερόμενους Ελλαδίτες φοιτητές και φοιτήτριες ότι θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση εισδοχής, από τις 10 μέχρι τις 31 Ιουλίου 2017 (σχετικές πληροφορίες θα βρίσκονται στην ιστοσελίδα http://ucy.ac.cy/fmweb/el/announcements στις αρχές Ιουλίου 2017).

Κριτήριο εισδοχής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για τους Ελλαδίτες, είναι το σύνολο των μορίων που θα εξασφαλίσει ο/η κάθε υποψήφιος/α στις πανελλήνιες εξετάσεις.
Ο βαθμός πρόσβασης αφορά το παλαιό σύστημα.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι υποψήφιοι, οι οποίοι θα εξεταστούν σε εθνικό επίπεδο στα μαθήματα της τελευταίας τάξης του Ενιαίου Λυκείου το 2017, καθώς και οι υποψήφιοι, οι οποίοι εξετάστηκαν σε εθνικό επίπεδο στα μαθήματα της τελευταίας τάξης του Ενιαίου Λυκείου μέχρι και δύο (2) προγενέστερων ετών από το έτος που υποβάλλουν την αίτηση (Δηλαδή 2015 και 2016).

sep4u.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.