Κυκλοφόρησε το 8ο τεύχος του περιοδικού «Η γνώση ταξιδεύει… ελληνικά».
Το εν λόγω περιοδικό, του οποίου την έκδοση στηρίζει, εν μέρει, ο μη κερδοσκοπικός Σύλλογος Δια.Λογος με έδρα τη Βέρνη Ελβετίας, προτείνει στους αναγνώστες του μια ξεχωριστή διαδρομή στην Ελλάδα. 

Η δική μου Ελλάδα : πάντα επιστρέφω είναι το θέμα της ετήσιας αυτής έκδοσης. ΄Ανθρωποι των Γραμμάτων και της Τέχνης, ΄Ελληνες αλλά και ξένοι, φίλοι της Ελλάδας, όπως η Μαρία Λαμπαδαρίδου Πόθου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Κώστας Γαβράς, ο Θοδωρής Καλλιφατίδης, ο Νίκος Ψιλάκης, η Μαρία Φουντουλάκη, ο Καθηγητής Dusan Sidjanski, οι γνωστοί μεταφραστές Mickaela Prinzinger και Michel Volkovitch μιλάνε για τη δική τους Ελλάδα.

Κάθε τεύχος του περιοδικού είναι αφιερωμένο σε μία πόλη της Ελλάδας και σε ένα νομό γενικότερα. Η παρουσίαση του κάθε τόπου γίνεται μέσα από τη Λογοτεχνία, την Ιστορία και τον Πολιτισμό. Το περιοδικό είναι γραμμένο στην ελληνική γλώσσα (υπάρχουν όμως δύο άρθρα στα γερμανικά και γαλλικά, για να καταστήσει μεγαλύτερη τη δυνατότητα κατανόησης καθώς και για να δώσει έναυσμα για μετάφραση).

Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία:
Δήμητρα Χαλαζιά, υπεύθυνη έκδοσης, Bantigerstr. 32, 3006 Bern, [email protected]http://www.dia-logos.ch

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.