Βρισκόμαστε στο Σεπτέμβριο του 2017.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, προωθεί τη χώρα στην ανάπτυξη δια μέσου της αστυνόμευσης !!! Έχει ανακαλύψει, ότι η Ελλάδα δεν πήγαινε μπροστά σε θέματα ανάπτυξης, διότι υπήρχε επιχειρηματική ασυδοσία σε θέματα εργοδοτικά και φορολογικά ! Έτσι λοιπόν, αστυνομεύει κάθε κίνηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, η οποία θεωρείται εξ΄ορισμού ύποπτη !

Η κυρία Φερνογύρου, αναζητεί το κατάλληλο φροντιστήριο για το γιό της το Ριρή.
-Καλησπέρα σας, Φερνογύρου ονομάζομαι και έχω ραντεβού ενημέρωσης.
-Καλως ήλθατε στο «μονιτόρι»

-Δεν σας κρύβω, ότι μόλις ενημερώθηκα από τις «ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ» καθώς και από το «ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΩ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ»
-Μα τι λέτε τώρα κυρία Φερνογύρου, ουδεμία σύγκρισις με τις «ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ» όπου υπάρχει υποχρεωτική τήρηση ημερήσιου ημερολογίου κινήσεων και οικονομικών συναλλαγών ακόμη και για τις τσίκλες που θα παίρνει ο Ριρής ! Ακόμη και το κόλλημα της τσίκλας κάτω από το θρανίο θα πρέπει να καταγράφεται σε ειδικό έντυπο «εθελούσιας καταστροφής υλικού» ώστε να υπολογίζονται οι τσίκλες που εναπομένουν στις τσέπες του Ριρή ! Όσο για το «ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΩ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ», εδώ θα γελάσω. Υποχρεώνει τους καθηγητές να εισπράττουν τα υποχρεωτικά κατατεθειμένα χρήματα για μισθοδοσία στην τράπεζα, και μετά να ξανακαταθέτουν το ήμισυ στο μαϊμού μη κερδοσκοπικό ίδρυμα «ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΦΥΓΩ Η ΝΑ ΜΕΙΝΩ» ώστε οι κερδοσκόποι αιμορουφήκτρες εργοδότες να ξαναπαίρνουν πίσω την ψεύτικη μισθοδοσία !

-Τέλος πάντων, τι παραπάνω προσφέρετε από τους ανταγωνιστές σας;
-Κυρία Φερνογύρου, στο «μονιτόρι» δεν θα απασχολείστε εσείς και ο Ριρής με χρονοβόρες γραφειοκρατικές πρακτικές, καθότι όλα θα γίνονται αυτόματα. Να δείτε εδώ, θα σας εισάγουμε μερικά βυσματάκια και μία ειδική μονάδα HOLTER ΣΥΡΙΖΑ η οποία θα καταγράφει κάθε σας δραστηριότητα και αυτόματα θα ενημερώνει τον κεντρικό υπολογιστή του υπουργείου. Όμως, μας έχει αναγκάσει το υπουργείο μεταξύ άλλων να βάλουμε και ένα σένσορα χαμηλά για να δείχνει το βαθμό ικανοποίησης σας ώστε ανάλογα να διαμορφώνει τον «ΕΙΔΙΚΟ ΦΟΡΟ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ»

-Αυτά είναι πρωτάκουστα ! Δεν δέχομαι να καταγράφεται η ερωτική μου ζωή για χάρη του φορολογικού συστήματος !
– Κυρία Φερνογύρου, το σύστημα λειτουργεί ανάποδα, δηλαδή αν δεν βάλετε τον σένσορα χαμηλά, σας θεωρεί αυτομάτως ότι έχετε 5 πράξεις το εικοσιτετράωρο και σας φορολογεί ανάλογα. Εσείς πρέπει να βάλετε τον σένσορα, για να αποδείξετε, ότι έχετε λιγότερες και να πετύχετε μείωση φορολογίας ! Επιπλέον βλέπω, ότι ήδη έχετε ένα σένσορα.

-Αυτόν τον έχει τοποθετήσει ο ανήσυχος Φερνόγυρος, γιατί με υποπτεύεται και με παρακολουθεί. Βγάλτε τον σας παρακαλώ, και θα περιοριστώ σε πλήθος ανά ημέρα, ώστε πετύχω την ανάλογη μείωση φόρου.

Προηγούμενο άρθροΝεοελληνική Γλώσσα Α´ Λυκείου: Προφορικός-γραπτός λόγος (Σχεδιάγραμμα)
Επόμενο άρθροΠΜΣ Μουσική Παιδαγωγική: Εργαστήριο αφηγηματικής τέχνης
Διευθύνω τα φροντιστήρια «Πράξις γκρουπ» στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Για περισσότερα από 20 χρόνια αναζητώ τρόπους που εμπνέουν στους μαθητές το όραμα.Πιστεύω, ότι δεν φτάνει να κάνεις καλό μάθημα, αλλά πρέπει να εφευρίσκεις διαρκώς νέες ιδέες για να ενθαρρύνεις στη γνώση και να προτρέπεις στην επιτυχία.Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιείς τότε, είναι και γνώσεις αλλότριων – φαινομενικά κλάδων. Θήτευσα και μυήθηκα στο παρελθόν στον ημιεπαγγελματικό κινηματογράφο ταινιών μικρού μήκους, καθώς και στην καλλιτεχνική φωτογραφία.Σε αμφότερα τα μέσα ευοδώθηκαν οι επιδόσεις μου σε βαθμό που μου άφησαν εμπειρία ικανοποιητική για να διευθύνω σκηνοθετικά μία παρουσίαση επαγγελματικού προσανατολισμού. Πιστεύω, ότι καλύτερα απ΄όλους μπορούν να χαράξουν το όραμα στους νέους αυτοί, που ζουν καθημερινά μαζί τους και διαθέτουν το απαραίτητο ταλέντο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.