To Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Δ.Ε. Ν. Ηρακλείου σε συνεργασία με το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου προσκαλεί εκπαιδευτικούς γυμνασίων της Δ.Δ.Ε. Ν. Ηρακλείου σε μία αναλυτική παρουσίαση και πρακτική εφαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος του Α.Μ.Η. με τίτλο «Ταξιδεύοντας στη Μεσόγειο», το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 και ώρα 11:00-13:00, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου. Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων εκπαιδευτικών τριάντα (30), προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους υλοποιούν Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων κατά το τρέχον σχολικό έτος. Η παρουσίαση του ΕΠ περιλαμβάνει πρακτικές οδηγίες για την επίσκεψη στο Μουσείο, σύντομες πληροφορίες για τα επιλεγμένα εκθέματα του προγράμματος και αναλυτική παρουσίασή τους στις αίθουσες του Μουσείου. Στόχος της παρουσίασης είναι η εξοικείωση των εκπαιδευτικών με το πρόγραμμα, τα παιχνίδια και το χειρισμό του εξοπλισμού (tablet), ώστε να το υλοποιήσουν με τους μαθητές τους, αντλώντας στο έπακρο τα οφέλη του.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση στο https://goo.gl/forms/uWsGbuAQOX2KNdKi1 έως και την Τρίτη 07 Μαρτίου 2017. Τα ονόματα των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου την Τετάρτη 08 Μαρτίου 2017 και θα σταλούν στα e-mails των σχολείων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ. 2810-333778 & κιν. 6971899843 (Αγγελική Ζαχαράτου) και 2810-333768 (Ε. Τσάκου).

Παρακαλούνται οι κκ. Διευθυντές για την άμεση ενημέρωση των εκπαιδευτικών των σχολείων τους.

Η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων                                          Ο Διευθυντής Δ.Ε. Ν. Ηρακλείου 

                                    

  

          Αγγελική Ζαχαράτου                                                                       Νικόλαος Γιγουρτάκης

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.