Το Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη (ΚΕΔΕ), προσκαλεί σε εκδήλωση για το σχολείο που ονειρευόμαστε και τον τρόπο που αυτό θα μπορούσε να αγκαλιάσει τα ζητήματα της επίλυσης των συγκρούσεων και της διαφορετικότητας (ομοφοβία, σεξισμό, αναπηρία, πρόσφυγες, ακραίες ιδεολογίες). Θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές από εκπαιδευτικούς που έχουν συμμετάσχει και εμπνευστεί από τα ακόλουθα προγράμματα του ΚΕΔΕ: «Επικοινωνία Δίχως Βία για Σχολεία Δίχως Βία», «Καταπολεμώντας τον φασισμό μέσα μας και έξω από μας», «Εκπαιδεύοντας Εκπαιδευτές/τριες στην Αντιμετώπιση της Ενδοσχολικής Βίας» «Σχολική Διαμεσολάβηση» κ.ά. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 και ώρες 17:00-21:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων (Κέντρο Τύπου) της Γ. Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (Φραγκούδη 11 & Αλεξάνδρου Πάντου,101 63 Αθήνα -δίπλα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, από Λεωφ. Συγγρού δεξιά στην Φραγκούδη & αριστερά στην Αλ. Πάντου). Κατεβάστε την πρόσκληση εδώ, και την παρουσίαση εδώ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.