ΚΑΝΩΝ 1ος : ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΝΩΝΤΑΙ ΠΑΣΟΚ ! Την σχετικήν απορίαν μέλλω να λύσω εις την κατακλείδαν του παρόντος ποσταρίσματος ! Ό λόγος δι΄όν γεννώνται όλοι οι Έλληνες ΠΑΣΟΚ ενισχύεται εκ του γεγονότος, ότι τα μαιευτήρια έχωσι πράσινα επίτοιχα πλακίδια και μία μαία νοσηλεύτρια πλησιάζει σκοπίμως την άρτι τεκνοποιήσασα γυνή και της ψιθυρίζει: «Να σου ζήσει ο πρίγκηπας/πριγκήπισα, να τον/την καμαρώσεις πλούσιο» Σημειωτέον, ότι η μαία είναι ενδεδυμένη με πρασίνην στολήν, ενώ ο μαιευτήρ ιατρός φορών μπλέ στολήν, ρίπτει επικωλαριστά κωλοσκαμπιλάκια εις το βρέφος ίνα προκαλέσει κλαυθμόν.
ΚΑΝΩΝ 2ος : ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑΝ ΤΩΝ ΕΘΑΥΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ! Προσωπικώς, τον εθεώρουν ως Κλιντ Ήστγουντ εις το «για μια χούφτα δολλάρια», ή ως Τσάκι Τσαν εις το «Η εκδίκηση του Τσάο Μιτσού» πολύ πριν θαυμάσω τον Καπιταλιστή Έλβις εις το «Fun in Acapulco» ή τον Franky εις το «Fly me to the moon». Την καταστροφικήν αύτην περίοδον ενισχύωσι τα αριστερίζοντα ρεμπετάδικα εις ά απήλαυσα μόνον το ιστορικόν «Θα μου τηγανίζεις ψάρια με πατζάρια σκορδαλιά»
ΚΑΝΩΝ 3ος : ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΙΝ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ καθότι αφενός απαιτώσιν κράτος προνοίας και τρυπώματος, κράτος παροχών και βολέματος ο εστι υπεσχημένον εκ της πρασινοφορώσης μαίας των γεννοφασκίων, αφετέρου συνειδητοποιώσι, ότι τοιαύτα προνόμια ουκ έχωσι τα προηγμένα κράτη των γεννηθέντων υπό γαλαζοφορεμένων μαιών.
ΚΑΝΩΝ 4ος : ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΠΟΧΗΝ ΕΙΣΙΝ ΜΕΤΕΝΟΗΜΕΝΟΙ διότι η εξεγελάσθησαν υπό της πρασινοφορώσης μαίας. Όμως είναι κοινόν μυστικόν, ότι ολίγον προ του θανάτου των εμφανίζεται εις γαλάζιος άγγελος, όστις τοις αποκαλύπτει την «ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»
Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι, ότι σκοπίμως ταλαιπωρώνται υπό των φυσαγερίσιων ιδεολογιών, ίνα απολαύσωσι την μετά θάνατον πολιτικήν ηρεμίαν ! Ήτοι, μετά τα δεινά τα οποία σκοπίμως υπομένωσι, ακολουθούν τα ηλίσια πεδία, με γαλάζιον χλοοτάπητα, με κυανούν ήλιον, με ιώδη ρόδα και άφθονον πορφυρόν οίνον, καθότι επιτυχώς αξιολογούνται μετά θάνατον. Και τότε ορώσι οι αποθεωμένοι Έλληνες, τους Βαρβάρους, οίτινες εν ζωή απήλαυνον ζωήν και κόταν, τώρα να τοις υπηρετώσει εις τα ουράνια θέρετρα. Και να παραγγέλωσι τοις Γερμανοίς αιμοροφουφήκτραις φρουτποντς εκ των καρπών του παραδείσου, ενώ οι τραπεζίται τοις κάμνωσι ρηλαξικόν μασάζ και αι θεραπαινίδες του ΔΝΤ εκτελούν υπακούως κάθε ερωτικήν προσταγήν του δεινοπαθήσαντα κατά βίον Έλληνος.

Προηγούμενο άρθροΗ φτώχεια, άλλοτε και τώρα…
Επόμενο άρθρο900 ελληνικά χειρόγραφα διαθέσιμα online από τη Βρετανική Βιβλιοθήκη
Διευθύνω τα φροντιστήρια «Πράξις γκρουπ» στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Για περισσότερα από 20 χρόνια αναζητώ τρόπους που εμπνέουν στους μαθητές το όραμα.Πιστεύω, ότι δεν φτάνει να κάνεις καλό μάθημα, αλλά πρέπει να εφευρίσκεις διαρκώς νέες ιδέες για να ενθαρρύνεις στη γνώση και να προτρέπεις στην επιτυχία.Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιείς τότε, είναι και γνώσεις αλλότριων – φαινομενικά κλάδων. Θήτευσα και μυήθηκα στο παρελθόν στον ημιεπαγγελματικό κινηματογράφο ταινιών μικρού μήκους, καθώς και στην καλλιτεχνική φωτογραφία.Σε αμφότερα τα μέσα ευοδώθηκαν οι επιδόσεις μου σε βαθμό που μου άφησαν εμπειρία ικανοποιητική για να διευθύνω σκηνοθετικά μία παρουσίαση επαγγελματικού προσανατολισμού. Πιστεύω, ότι καλύτερα απ΄όλους μπορούν να χαράξουν το όραμα στους νέους αυτοί, που ζουν καθημερινά μαζί τους και διαθέτουν το απαραίτητο ταλέντο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.